E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarEthereum’da son bir haftanın zirvesi---

Ethereum’da son bir haftanın zirvesi

Ethereum’da son bir haftanın zirvesi
31 Ağustos 2021 - 11:12 borsagundem.com

Ethereum 23 Ağustos'tan bu yana en yüksek seviyeyi gördü.

Dünyanın en çok kullanılan ikinci kripto para birimi konumundaki Ethereum, geçen hafta yaşanan bug sorununun aşılmasının ardından bugün 23 Ağustos'tan bu yana en yüksek seviyeleri test etti.

Ether fiyatı 3369 dolara kadar yükselerek günün en yüksek seviyelerini aşmasının ardından hâlihazırda 3351 dolar seviyelerinden alıcı buluyor.

Etherum'da artan işlem hacmi de dikkat çekerken Binance işlemlerinde Ether'in günlük hacmi Bitcoin'i de aşmış durumda. Piyasa genelinde ise son 24 saatte Bitcoin işlem hacmi 31,3, Ethereum işlem hacmi 21,3 milyar dolar düzeyinde bulunuyor.  

Ethereum'da bug sorunu

Bitcoin ve Ethereum savaşında tehlikeli rakip

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )31 Ağustos 2021 14:03

    Hal almayan kaldımı ? az az alın unutun. çocugunuzun eğitim masrafını karşılarsınız. ya ben kenara 100 tl atabılıyom, bunlada ne alsam ne yatırım yapsam kazançda vergi ve masrafa gıdıyor diyen varsa alsın buyursun... yeni  son model vep telefon alacagına orta segment al, gerisi ile eteryum al. unut. ve uzun vade bekle. ya biz enayi sanki, alıyoruz turk temettu hissesi, ya emeklı olunca yıllar yılı sonra temettu gelırı elde ederız yılda 10 bin 20 bin diye şimdiden alıyoruz. millet ev araba arsa satıp frox dahil giriyor batıyor gidiyor :D yaçmalık.