E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarEthereum'da bug sorunu---

Ethereum'da bug sorunu

Ethereum'da bug sorunu
31 Ağustos 2021 - 07:59 borsagundem.com

Dünyada kripto paralar arasında Bitcoin'den sonra en etkilisi olan Ethereum'a hacker saldırısı gerçekleşti. Hackerların tespit ettiği bug nedeniyle fiyatlarda dalgalanma yaşandı.

Kripto paralarda hacker sorunu ortaya çıkmaya başladı. Dünyanın en çok tercih edilen ikinci kripto parası Ethereum'da geçtiğimiz hafta yapılan güncelleme sırasında ortaya çıkan ve sonrasında bir hacker tarafından büyütülen bug sorunu doğmuştu.

Ethereum geliştiricileri bug için yama yayınlasa da Ethereum ağının yarısından fazlası bu durumdan etkilenmiş ve ağda çalkantıya neden olmuştu. 23 Ağustos'ta Ethereum'un fiyatı 3341 dolarken 26 Ağustos'ta fiyat 3046 dolara kadar gerilemişti.

Kullanıcıların yamayı kullanma oranı arttıkça sorun çözüme kavuşuyor. Dün gece itibariyle Ethereum'un fiyatı 3270 doları aştı. Saat 07:39 itibariyle 3253 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin ve Ethereum savaşında tehlikeli rakip

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )31 Ağustos 2021 09:47

    Gelecek burada. Az az alın, unutun 100 tl 50 tl 200 tl. alın ve unutun. Eteryum çok daha iyi olacak. BTC lafım yok oda iyi. dunya bu coınlerı sevdi. global taliban saldırı bile coınelre girişi arttırdı. .en iyi para koruma sistemi oldu. Merkezi olmadıgından, merkez bankası olmadığından bir kaç üretim hattı yok olsada btc aynı btc degerını koruyor, o bakımdan alın 5 sene 10 sene sonra iyi paralarınız olur. ev sat araba sat  milyonlarım olsun diyenler, borsada frexde atyaşırı ve idda da oldugu gibi donsuz kalmaya devam edecekler... hesap açın, az az lıp sigara paranızı buraya gömun. sigara alkolde bırakın mana ile : )) para duman olacağına eteryum olsun. USD alıp 5 yıl, altın alıp 5 yıl bekleyenler neden 1 yıl bekleyemıyor ?

  • Berber Bekri 31 Ağustos 2021 12:23

    Çünkü salak değil millet "BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA OLUR " emek olmadan para kazanılmaz bir dönem kazandım sanırsın hırs yapar gaza gelir evi arabayı satarsın 1 koyup bin alacam hırsı olur yetmez kredi çekersin bi uyanırsın havada bulut "marko paşa" ararsın sonra derdini anlatacak..

  • Ali 31 Ağustos 2021 08:04

    Önce kazan doğurdu denir sonra ise kazan öldü derlerse şaşmayın...