E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaEn iyi detaylı teknik analiz---

En iyi detaylı teknik analiz

En iyi detaylı teknik analiz
15 Nisan 2015 - 10:05 borsagundem.com

Enpiyasa uygulaması ile teknik analizleri kolayca ve anında yapabilirsiniz

Dünyada benzeri olmayan mobil uygulama Enpiyasa'yı ücretsiz telefonunuza indirin hisse senetleriyle ilgili hiçbir yerden ulaşamayacağınız bilgilere ulaşın. Hisse senetlerinin mali performanslarına geçmiş beş yıllık ve geçmiş beş çeyreklik dönemler halinde bakın ve geleceğe ilişkin yatırım stratejileri belirleyin. Hisse senetlerini dünyanın önde gelen teknik analiz indikatörleri ile analiz etme imkanı da Enpiyasa'da… App Store girin uygulamayı ücretsiz cebinize indirin ya da google play'den android telefonlarına yükleyin... Türkiye'nin en iyi borsa uygulamasıyla tek tuşla tüm hisse detayları cebenizde.

Hisse senetlerinin geçmiş dönem mali tablo performanslarına bakıp geleceğe ilişkin daha kolay öngörüler geliştirebilirsiniz. 

http://enpiyasa.com/ adresinden ya da https://itunes.apple.com/us/app/enpiyasa/id945828567?ls=1&mt=8 adresinden https://play.google.com/store/apps/details?id=com.softandmore.turkcellfinans adresinden uygulamayı indirerek borsa ve hisse senetlerinin geleceğini görün…

DETAYLI TEKNİK ANALİZ YAPABİLİRSİNİZ

Hisse listesi menüsünden bir hisseye dokunup içeriğine girdiğiniz zaman ana ekranda hisse senedinin temel göstergelerini ve teknik analizini yapabileceğiniz grafik alanını görürsünüz, bu ekranda iken üstte yer alan bilançoya dokunursanız, ilgili firmanın son beş yıl ve son beş çeyreklik dönemler halinde, şirketin varlıklarını, borçlarını ve özsermayesinin dönemler içerisindeki seyrini görebilirsiniz.

Bu sayfada iken üstte yer alan gelir tablosu seçeneğine dokunursanız, ilgili firmanın son beş yıl ve son beş çeyreklik, karını, satışlarını ve kar marjını görebilirsiniz. Bu şekilde şirketin geçmişine bakarak geleceğine ilişkin fikir sahibi olabilirsiniz.

Aynı şekilde bu sayfada iken üst menüde yer alan bandı kaydırdığınız zaman şirkete ilişkin kap haberlerine tek dokunuşta ulaşabilirsiniz. Bir şirkete ilişkin kap haberlerini aramak için zaman kaybetmeden, içinde bulunduğunuz hissenin kap haberlerine üst banttaki kap haberleri menüsünden ulaşabilirsiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KARTALY32316 Nisan 2015 01:26

    LEN TEKNİK ANALİZ PROĞRAMI BİZLERE DEĞİL.BU ÜLKENİN ACEMİ BİLGİSİZ TECRÜBESİZ EKONOMİSTLERİNE VE KRIZ CIĞIRTKANLARINA GEREK.ADAMLAR MANYAK OLDULAR DÖVİZE ALIÇI BULMAK İÇİN KRIZ KRIZ CIĞIRTKANLIĞI YAPMAKDAN