E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarDOGE kurucusu: Kriptoların %95'i dolandırıcı---

DOGE kurucusu: Kriptoların %95'i dolandırıcı

DOGE kurucusu: Kriptoların %95'i dolandırıcı
23 Mayıs 2022 - 09:32 borsagundem.com

DOGE kurucu ortağı Billy Markus, kripto para projelerinin %95'inin sahte olduğunu iddia ettikten sonra büyük bir tartışma başlattı.

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Kripto para piyasasının önemli isimlerinden DOGE kurucu ortağı Billy Markus’un son açıklaması sektörde büyük bir tartışma başlattı. Birçok projenin bir bütün olarak piyasaya zarar verdiğini dikkat çeken Markus, çoğu kripto projesinin geliştirilme şeklini ‘çöp’ olarak yorumladı.

DOGE kurucusunun tartışmalı yeni tweet'i, Terra'nın ekosisteminin çöküşünün hemen ardından geldi.

Geçen hafta görülen Luna ve UST tokenlerinin çöküşüyle birlikte , piyasadan milyarlarca dolar buharlaştı ve birçok kullanıcı için finansal kayıplara yol açtı. Kısa sürede 1 trilyon dolar buharlaştı. Bu olay dünya çapında yankı buldu ve düzenleyici kurumların, özellikle de sabit paralarla ilgili endişelerini daha da artırdı.

Bu arada, DOGE'nin kripto piyasasında bir şaka olarak yaratıldığı da unutulmamalı. Kripto para piyasalarında önemli yatırımları bulunan Elon Musk ise DOGE kurucusunun tweetine esrarengiz bir gülme emojisi ile yanıt verdi.

DOGE, son 24 saatte %4,5 düşüşle 0,086 dolardan işlem görüyor. CoinGecko'ya göre 11,5 milyar dolarlık bir sermaye ile piyasa değerine göre onuncu en büyük kripto para birimi olmaya devam ediyor.

İşte kripto paradaki düşüşün iki önemli nedeni!

 

Lagarde: Kripto para birimlerinin dayandığı hiçbir değer yok

 

Thodex davasında 'kripto Fatih' için flaş karar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mehmet 24 Mayıs 2022 13:33

    Doge shiba ne olur

  • HASAN TOSUN23 Mayıs 2022 15:54

    arkasında devletmi var,fabrikamı var,bankamı var yok yok yok,ne var bir tarafda hayal peşinde koşup para yatıran avanaklar bir tarafda milleti hayal peşine sürükleyen reklamcı dolancırılar var 3 . şık yok,ütülen ve üten   iki grup var.bu yatırılan paralar  enflasyonla eriyor,yeni enayi gelsede eriyor.

  • Şefik mostur23 Mayıs 2022 13:28

    Btc sat borsaya gel gardaş!!!!

  • baran23 Mayıs 2022 12:08

    Hepsi öyle!  Bir şifreleme sistemi kurup ta hadi buyurun alın diye pazarlamanın mantığı yok.  Bir emtia bir şeye yaradığı için alınır satılır. Hisse senedi bir şirketin üretim ve toplam ederinin sermayesini temsil eder.  Bunlar da şifrelenmiş yokluktan değer yaratmaya çalışmak kumardan daha beter bir rezalettir.  

  • Mucise Reis ;)23 Mayıs 2022 11:02

    doğru demiş 4 - 10 bin arası kripto var :D ha bire de başkaları çıkıyor... Onların bakış açısına göre doğru demiş.  bizim bildiklerimiz sepete ekledıklerımız 150 - 300 taneyi geçmez.