E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaDeutsche Bank, hisse tavsiyesini revize etti---

Deutsche Bank, hisse tavsiyesini revize etti

Deutsche Bank, hisse tavsiyesini revize etti
10 Ekim 2023 - 14:53 borsagundem.com

Deutsche Bank stratejistleri Avrupa hisse senetleri için "ağırlığını artır" tavsiyesi verdiler

Deutsche Bank stratejistleri hisse senetleri için 2024 tavsiyelerini "ağırlığını artır" olarak belirlediler. Stratejistler, bu tavsiyelerine neden olarak risklerin artık piyasaya iyi bir şekilde yansıyor ve fırsatlara dönüşmek üzere olmalarını gösterdiler.

Deutsche Bank'ın Avrupa Hisse Senedi ve Çapraz Varlık Stratejisi Başkanı Maximilian Uleer liderliğindeki stratejistler yayınladıkları yatırımcı notunda "Üçüncü çeyrekte daha zayıf büyüme, hayal kırıklığı yaratan kazançlar ve hayal kırıklığı yaratan merkez bankası iletişimi bekliyorduk. Şimdiye kadar, bu riskler piyasalara yeterince yansımış görünüyor" ifadelerini kullandılar.

Banka, STOXX 600 için 2024 tahminini 510, Euro STOXX 50 için 4,850 ve DAX 40 için 18,000 olarak belirledi.

Avrupa STOXX 600 en son 450,8 puandan işlem gördü ve bu da mevcut seviyelerden yaklaşık %13'lük bir artış anlamına geliyor.

Uleer, "Piyasalar makro ortama ilişkin olarak hala temkinli bir şekilde fiyatlanıyor ve olumlu sürprizlerden yukarı yönlü potansiyel bırakıyor," dedi ve baz durumun Euro bölgesinin bir resesyondan kaçınması olduğunu ekledi.

Deutsche Bank, kredi notu yüksek olan uzun vadeli devlet tahvillerini satın almayı tercih ettiğini de sözlerine ekledi.

Emtia piyasa için ise Uleer, İsrail ve Filistin arasındaki çatışmaların tırmanması nedeniyle düşen petrol arzının etkisiyle Brent ham petrolünün şu anda bulunduğu 88$ seviyesinden yılsonuna kadar varil başına 92$ seviyesinde işlem göreceği tahminini tehdit ettiğini söyledi.

İsrail-Filistin gerilimi savunma hisselerine ralli yaptırdı

 

Wall Street’in kurtuluşu banka hisselerine bağlı

 

Citigroup'tan hisse senedi tahminlerine revize

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)