E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaCiti'den hisse senedi önerisi---

Citi'den hisse senedi önerisi

Citi'den hisse senedi önerisi
06 Ocak 2023 - 11:45 borsagundem.com

Citigroup stratejistleri, Avrupa hisse senetleri için tavsiyesini yükseltirken ABD hisse senetleri için düşürdü

Robert Buckland liderliğindeki Citigroup stratejistleri, değerlemelerin hali hazırda karlarda yüzde 15 iskontoyu fiyatladıklarını belirterek Avrupa hisse senetleri için tavsiyelerini "ağırlığını artır" seviyesine çıkardılar. ABD hisse senetleri için tavsiye ise, kar beklentilerinin hala çok iyimser olduğu değerlendirmesi ile "ağırlığını azalt"a düşürüldü.

Avrupa hisse senetlerine yönelik büyüyen bir iyimserlik olduğuna işaret eden stratejistler, dördüncü çeyrekte Avrupa hisse senetlerinin ABD Hisse senetlerinden çok daha iyi performans gösterdiklerini de vurguladılar.

ABD'de resesyon gerçeğinin yaklaşmakta olduğuna dikkat çeken stratejistler, "Daha zayıf bir ilk yarı ve daha güçlü bir ikinci yarı bekliyoruz"

Citigroup stratejistleri S&P 500'ün 2023 sonunda yüzde 5 artışla 4000 puan olacağını öngörürken, Avrupa Stoxx 600 endeksinin yüzde 8 yükselişle 475 puana yükseleceğini tahmin ettiler.

Borsa düşerken dikkat çeken hisseler

 

12 göstergesi "al" veren hisseler (06/01/2023)

 

Yabancılar borsada hangi hisseleri alıyor?

 

Borsada hacmin yüzde 34,9’u beş hissede

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)