E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaCiti'den durgunluk kehaneti---

Citi'den durgunluk kehaneti

Citi'den durgunluk kehaneti
13 Ağustos 2014 - 08:45 borsagundem.com

Citi Private Bank Küresel Baş Stratejisti Steven Wieting, on yıl içinde küresel bir ekonomik durgunluk yaşanacağını söyledi

Ekonomi beş yıldan fazla bir zamandır iyileşme gösteriyor ve bazı analistler yılın ikinci çeyreğinde GSYİH’deki yüzde 4 büyümeden ötürü oldukça umutlu.

Ancak Citi Private Bank Küresel Baş Stratejisti Steven Wieting, son dönemdeki ekonomik gelişmeleri çok olumlu yorumlamamak gerektiğini söyledi. Wieting; “Her geçen gün bunun sonsuz bir boğa piyasası olacağını daha fazla duyuyorum. Son gelişmeler aslında bize iyileşmenin sonuna geldiğimizi anlatıyor” dedi.

Steven Wieting’e göre önümüzdeki on yıl bitmeden ekonomide bir durgunluk daha yaşanacak.

Hisse senedi piyasasında şu an için bir problem görmediğini ve altyapının güçlü olduğunu belirten Wieting; yanı sıra piyasaya hakim olan güven duygusunun zararlı olabileceğini kaydetti.

Ortadoğu ve Ukrayna'daki kargaşanın piyasa için oluşturduğu  tehlikeye işaret eden Wieting; buralara daha dikkatli bakılması gerektiğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)