E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalar sanılanın aksine ucuz---

Borsalar sanılanın aksine ucuz

Borsalar sanılanın aksine ucuz
25 Haziran 2020 - 16:26 borsagundem.com

Marketwatch yazarları David Trainer, Kyle Guske ve Matt Shuler, şirketlerin ikinci çeyrek bilançolarının kötü gelmeye devam etse de borsalar yükselmeye devam edeceğini düşünüyor

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Korona virüs tekrardan hortlamaya başlamasıyla borsalar tekrar düşüş trendine doğru giderken stratejist David Trainer, Kyle Guske ve Matt Shuler borsaların Wall Street’in düşündüğünden daha ucuz olduğunu ve hala kar edilebileceğini söyledi.

Stratejistlere göre birçok şirketin ikinci çeyrek bilançoları ölümcük korona virüs etkisiyle beklenildiği gibi kötü gelmeye devam etse de bireysel yatırımcıların borsaya girmeye devam etmesiyle hisse senetleri yükselmeye devam edecektir.

Blackstone Group Inc. CEO'su Steve Schwarzman da, ekonomide gelecek birkaç ay içerisinde muhtemelen V şeklinde bir toparlanma olacağını düşünüyor.

Dünyanın en büyük alternatif varlık yönetim şirketinin kurucu ortağı Schwarzman, Pazartesi günü Bloomberg Invest Global'ın sanal etkinliğinde verdiği mülakatta "Ekonominin kapalı olmasından dolayı gelecek birkaç ayda ekonominin yukarı gitmesi anlamında büyük bir V göreceksiniz." dedi.

Aynı etkinlikte konuşan hedge fonu yöneticisi Bill Ackman, toparlanmanın yıl sonunda başlayacağını ve ekonominin 2021'in ikinci yarısında normalleşeceğini düşündüğünü söyledi. Ackman, sağlık krizine çok fazla kaynak aktarılması ile her yerde kademeli iyileşme gördüğünü söyledi.

Banka hisselerinde yeniden ralli beklentisi

Borsalara küçük yatırımcı hücumu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)