E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin’de kritik seviye 25 bin dolar---

Bitcoin’de kritik seviye 25 bin dolar

Bitcoin’de kritik seviye 25 bin dolar
20 Temmuz 2022 - 16:37 borsagundem.com

Bitcoin fiyatındaki rallinin hafta boyunca devam etmesi bekleniyor. Analistler, yukarı hareketin devam etmesi için 25 bin dolar seviyesini kritik görüyor.

Haziran ayında yaşanan sert satışlar ile 30 bin dolardan 18 bin dolar seviyelerine kadar gerileyen Bitcoin fiyatında toparlanma devam ediyor.

Kripto para borsası Bitbank'ın analisti Yuya Hasegawa, "Bitcoin'de kısa vadeli görünüm yukarı yönlü ve fiyat bu hafta 29 bin dolar civarına kadar yükselebilir" değerlendirmesini yaptı.

Glassnode analistleri de yaptıkları değerlendirmede, "Bitcoin bir aydan uzun süredir ortalama maliyet fiyatının altında işlem görüyordu, pek çok gösterge fiyatın dip yaptığına işaret ediyordu" ifadelerini kullanırken, Bitcoin fiyatında toparlanmanın önümüzdeki günlerde yüzde 25'e ulaşabileceğine işaret ettiler.

Teknik göstergelere bakan analistler ise Bitcoin fiyatında yukarı hareket için öncelikle 25 bin dolar seviyesinin geçilmesi gerektiğini ifade ediyorlar.

Bitcoin fiyatı şu sıralarda yüzde 7'ye yakın artışla 23.670 dolar seviyesinde.

Bitcoin'de sıçrama öncesi nefesler tutuldu

 

Bitcoin, kopacak fırtınaya hazırlanıyor

 

Kripto paralarda kötü günler geride mi kaldı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )20 Temmuz 2022 16:53

    Plan olur ama anlık plan programda olur oyuna göre bakarız... planlamama göre kar satışı gelmesi olası. Bugun çıkış olsa bile kar satışı ile  22,000 leri görmemiz olası burada bir baknır, panıklıleri izleriz... Yani ben kar satışı bekliyorum trade manasında. Eğer tersi olsu yukseldi mi? oyuna dair olur trade eder asya pıyasası öncesi çekikgözlülere veririm malı :D ..Beklentim bir sallansın tahtalar, kendine gelsin coınler :D  Saatte istersiniz Hesaplamama göre saat 18 - 19 arası göreceğiz tabloyu : live live izileyeceğiz... Kendi uydurma düşüncelerim işte.. Herkes düşünür.

  • Mucise Reis : )20 Temmuz 2022 23:18

    ABD piyasalar kapanınca olan oldu :D ehh artık uygun yerden giriş yapar  ama Asya piyasasına gore malıyetlenme eder şansımı denerim. :D  Yoksa al-sat para kazanacak ortam kalmamıştı. o akdar aç gölüsü insanlar yüzde 1 düşmeden pat pat pat satın alıp tepeler eçekıyordu... Olması gereken oldu biz malı verdik, sonra alıp yine vereceğiz :D Geçmiş olsun.. normal olağan işler bunlar .. btc ye sadece mazret bahane lazımdı. biri hoyttt dese bu olacaktı çunku onca hacım çıkamadı. ama 20,000 ler çok sağlam doldu. geçi,ci düzeltme bu.. relaks..