E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin 100 bin dolara yükselebilir---

Bitcoin 100 bin dolara yükselebilir

Bitcoin 100 bin dolara yükselebilir
16 Ocak 2023 - 08:08 borsagundem.com

Scaramucci'ye göre bitcoin fiyatı 2 - 3 yılda 50-100 bin dolar seviyesine yükselecek.

SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci, 2023 yılının bitcoin için bir "toparlanma yılı" olacağını ve gelecek 2-3 yılda Bitcoin fiyatının 50.000-100.000 dolar seviyesinde işlem görebileceğini söyledi.

CNBC tarafından St Moritz'de düzenlenen konferansta konuşan isimlerden biri olan Scaramuchi, "Risklerden bahsediyoruz, ancak bitcoine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Aynı konferansa katılan yatırımcılardan Bill Tai ise, bitcoin fiyatında hala biraz aşağı yönlü bir hareket beklediğini söyledi. Bitcoin fiyatının buralarda dip yapması olasılığı bulunduğunu ifade eden Tai, fiyatın tekrar zıplamadan önce 12 bin dolar seviyesine kadar gerileyebileceğini de vurguladı.

CoinShares baş stratejisti Meltem Demirörs ise bitcon fiyatının aşağında 20 bin-15 bin dolar, yukarıda ise 25 bin-30 bin dolar aralığında hareket etmesinin muhtemel olduğunu söyledi.

Demirörs, "Bitcoinde çok fazla zoraki satış kaldığını düşünmüyorum. Ancak yukarı yönlü hareketin oldukça sınırlı olduğunu düşünüyorum, çünkü çok fazla yeni sermaye girişi görmüyorum" dedi.

Bitcoin’de ‘time frame’ güncellemesi

 

Samsung'dan Bitcoin yatırım fonu hamlesi

 

Bitcoin'e enflasyon dopingi

 

Bitcoin yükselişe geçti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • x16 Ocak 2023 18:39

    Bunun arkasinda bir kurum yok alti bos carpilmayin fisi cektilermi paranizi alacak yer bulamassiniz

  • YUSUF KALEKAPISI16 Ocak 2023 11:53

    hANİ 10 000 $ GELMEDEN YÜKSELMEZ DİYORNUZ DAHA BİR HAFTA ÖNCE.

  • Mucise Reis : )16 Ocak 2023 10:38

    ya şuda var... 20 bin usd x 5 kat olsa  100 eder... senin paran... ama başka bir coin bu ecrede 10..20 vb edebilir. bu uzun bir yolculuk. yada borsamızda bir köklü firma x3 edebilir. yani burada risk alabilme kabiliyet ve ekonomın önemli. birinde devlet güvenceli takas banklı borsa.. diğerinde site kapansa muhattap bulamayacağın bir yapı... kendin saklamaya çalışsan geri getiremeyeceğin bilgiler ortamında bulabilirsin kendini... o bakımdan herkes bildiği içi yapsın, bilmediği işe az az girip ucundan olayı çözmeye riskleri algılamaya çalışsın.  Herkes matematik dersini sevmez..herkes ingilice dersini sevmez. yada beden eğitimi dersinden nefret edenlerde olabilir. finansda böyle. yetenek alanını keşif et ve geliştir. onun bunun cümleleri geçersizdir.