E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBIST 30’da göstergeleri dikkat çeken hisseler---

BIST 30’da göstergeleri dikkat çeken hisseler

BIST 30’da göstergeleri dikkat çeken hisseler
17 Şubat 2022 - 09:00 borsagundem.com

BIST 30 Endeksine dahil hisselerde pay bazlı hareket yaşanıyor.

BORSAGUNDEM.COM

BIST 30 Endeksine dahil hisselerde pay bazlı hareket yaşanıyor. Göstergelerde alım sinyali veren dokuz hisse var.

BIST 30 ortalamaların üzerinde

BIST 30 Endeksi’ne dahil olan hisselerde Arçelik, Emlak Konut GMYO, Gübre Fabrikaları, Kardemir (D), Turkcell, Türk Hava Yolları, Doğan Holding, Pegasus, Ford Otosan beş günlük ortalamaların üzerinde.

Gösterge sinyalleri

Teknik göstergelerde TAV Havalimanları ve Doğan Holding hisseleri öne çıkanlar arasında yer alıyor.

BIST 30’da göstergeleri dikkat çekenler

Gösterge sinyalleri tamamen teknik göstergelerden oluşmuştur. Fiyat verileri değiştikçe değişir. Bu nedenle yatırımcıların bu sinyalleri sadece bir gösterge olarak kabul edip işlem yapmalarında fayda var.

BIST 30’da göstergeleri alım sinyali verenler

Yabancıların en fazla alım satım yaptığı hisse senetleri

 

Günün önemli şirket haberleri 17/02/2022

 

Borsada 4 milyarlık açığa satış gerçekleşti

 

Tüpraş 2021'in 4. çeyreğinde net karını yüzde 269 artırdı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Boş oldu artık.17 Şubat 2022 19:51

    Bende kar ı bıraktım ana parama gelsin lotlsr bende satım cekilecem. Bir sasa 56 lardan 47ler seyrediyor ne olduda günlük 1 puan 2 puan kazandıran senetler. Eregli 29 .5 lere cıkıyordı 36 bulur diyorlardı 28.5 lerde seyrediyor haftalardır faaize yatırsam kafan rahat olur.ana paramaı kurtarırsam çekiliyorum borsadan..güven yok yok.ergli sasa yatırım yağar kar bildirir ama lot yükselmez.

  • Para para yetti gari17 Şubat 2022 12:04

    Borsadan çıkıp faize yatıracağım. Büyümeymiş şirketlerin geleceği varmış, kamu kağıtları batarmıymış. Mışta mış. İyi uyutuldum.Parayı nasıl koruyacağız.Bilinçli batırıyorlar.Biri savaşın bu ülkede olmadığını, bu maniplasyonun yaptırımı olduğunu hatırlatsın. Bu kadar bencillik pes artık. SPK nın lisanslı dev yatırımcıları Allah'ın doyuramadığına milletin gücü yetmez ne olması gerekiyor ülkeyi mi verelim. Yuhh

  • Nuri Zaim20 Şubat 2022 13:41

    Faizden zengin olana rastlanmamıştır,ama borsadan süper zenginler çıkmıştır.Türkiyede.borsacı dede 5 milyar lira ABD Warren Buffet 85 milyar dolar.George Sorooss.Benjamin Graham.Peter Lnycy.Lasse Livermor........daha çok var.dünyada faiz payı enflasyona karşı koruyamıyor bırak zengin olmayı da.Borsasanın genetiğini.çözersen (hangi kağıt alınır nereden ve nezaman satılır.bunları bilirsen yattığın yerden fabrikatör gibi yaşarsın

  • Ahmet Nafi Aladağ18 Şubat 2022 04:08

    10 senedir uğraşıyorum.Ana parayı kurtarmak şöyle dursun,bütün servetim buharlaştırıldı.BORSA ÜÇ TANE YANKESİCİNİN ELİNDE.HANGİ HİSSEYİ EN DİPTEN ALIRSAN AL HEP AYNI OYUNU OYNUYORLAR.SPK'da keyifle seyrediyor.Bahaneside güya küçük yatırımcıyı koruyor.RESMEN KUMARHANE NE ALIRSAN AL HEMEN LEŞ KARGALARI GİBİ SALDIRIYORLAR.KISA SÜREDE PARANI ERİTİYORLAR.ONDAN SONRA SEN PARANI KURTARMAYA ÇABALIYORSUN AMA NAFİLE.HEM PARANI,HEM ZAMANINI,VE HEMDE SAĞLIĞINI KAYBEDİYORSUN.