E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBinance, İngiltere'den yeni kullanıcı kabulünü durduruyor---

Binance, İngiltere'den yeni kullanıcı kabulünü durduruyor

Binance, İngiltere'den yeni kullanıcı kabulünü durduruyor
16 Ekim 2023 - 19:30 borsagundem.com

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, bugünden itibaren İngiltere’de yeni kullanıcı kaydı almayacağını duyurdu

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 16 Ekim 2023 Pazartesi gününden itibaren Birleşik Krallık’tan yeni kullanıcı kabul etmeyi durduracağını açıkladı.

Bu karar, Birleşik Krallık Finansal Davranış Otoritesi (FCA) tarafından firmanın yerel ortağı Rebuildingsociety.com Ltd’ye (REBS) getirilen yeni kurallara yanıt olarak alındı.

Nitelikli kripto varlıklar için Birleşik Krallık Finansal Promosyonlar Yönetmeliği 8 Ekim 2023 tarihinde yürürlüğe girmişti. Bu yeni kurallar, Binance gibi düzenlenmemiş denizaşırı şirketlerin, FCA tarafından yetkilendirilmiş bir firmayla anlaşarak Birleşik Krallık’taki kripto varlık işlerini tanıtmalarına olanak tanıyor.

Binance, Birleşik Krallık’taki finansal reklamlarını bu yeni kurallara uygun olarak gözden geçirmesi ve onaylaması için REBS ile anlaşmıştı.

Ancak, 10 Ekim’de FCA, REBS’e yasal olarak bağlayıcı gereklilikler getirdi ve bu da REBS’in artık finansal reklamları onaylayamayacağı anlamına geliyordu. Sonuç olarak, 11 Ekim 2023 günü saat 17:00’den itibaren REBS, Binance de dahil olmak üzere herhangi bir kripto varlık işletmesi adına mevcut tüm finansal tanıtım onaylarını geri çekmek zorunda kaldı.

İlgili İçerik: Sahte "Bitcoin Spot ETF Onaylandı" Haberini Yayan Kaynağın Haberden Önce Yüklü Long Pozisyonu Açtığı İddia Edildi

Binance, 16 Ekim 2023 Pazartesi günü Birleşik Krallık saatiyle 17:00’den itibaren yeni Birleşik Krallık kullanıcılarını kabul etmeyi durduracak. Mevcut Birleşik Krallık kullanıcıları mevcut hizmetlerden faydalanmaya devam edecek ancak bu ara dönem boyunca yeni ürün ve hizmetler sunulmayacak.

Binance şu anda FCA tarafından yetkilendirilmiş yeni bir yetkili onaylayıcı arıyor ve kullanıcılarının bu gelişmelerden zarar görmemesini sağlamak için FCA ile yakın bir şekilde çalışıyor.

Binance'tan mahkemeye 'SEC' başvurusu

 

Binance CEO'su CZ: 1000 kişiyi işten çıkarmadık

 

Binance, 1000'den fazla çalışanın işine son verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)