E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, kupada son nefeste turladı---

Beşiktaş, kupada son nefeste turladı

Beşiktaş, kupada son nefeste turladı
09 Şubat 2024 - 01:27 borsagundem.com

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 1-0 geriye düştüğü maçta Muleka'nın golleriyle bir üst tura adını yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Antalyaspor’a konuk olan Beşiktaş geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak çeyrek finalist oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile karşıya karşıya gelen Beşiktaş, efsanesi Sergen Yalçın'ın takımına karşı 2-1 kazanarak çeyrek finale çıktı.

Ligde zirvenin uzağında kalan ve sezonun hedefi olarak Türkiye Kupası'na yoğunlaşan siyah beyazlılar ilk yarısında 1-0 geriye düştüğü maçı ikinci yarıda çevirdi.

Muleka'nın sahne aldığı ikinci yarıda üstünlüğü yakalayıp maçı çeviren Beşiktaş kupada çeyrek finale çıktı.

İLK YARI GERİYE DÜŞTÜ

30. dakikada Bitexen Antalyaspor, Zymer Bytyqi ile öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Güray Vural ortasını uzak direğe doğru gönderdi. Yerden seken topa altıpas sağ çağrazında Zymer Bytyqi hareketlendi. Tecrübeli oyuncu vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturdu.

İlk yarı Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

SAHNE MULEKA'NIN

İkinci yarıda beraberlik için baskısını arttıran Beşiktaş, 71'de Jackson Muleka ile beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Milot Rashica ortasını ön direğe doğru gönderdi. Topa hareketlenen Jackson Muleka kafa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

88'de bir kez daha sahneye çıkan Muleka, Cenk Tosun'un ceza sahası arkasına attığı topu muhteşem kontrol etti ve kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi.

Attığı 2 golle Beşiktaş'ı çeyrek finale çıkartan Muleka gecenin yıldızı oldu.

James Rodriguez Beşiktaş’a geliyor

 

Beşiktaş kupada çeyrek final için Antalya deplasmanında

 

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih için dünya devleri sıraya girdi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 58,70
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -18,92 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,56
İşlem Hacmi 21.411.412
Toplam Adet: 364.760
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)