E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJames Rodriguez Beşiktaş’a geliyor---

James Rodriguez Beşiktaş’a geliyor

James Rodriguez Beşiktaş’a geliyor
08 Şubat 2024 - 15:59 borsagundem.com

Beşiktaş'ın radarına aldığı James Rodriguez, Sao Paulo teknik direktörü ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Yıldız futbolcunun menajeri ile Beşiktaş'ın temasa geçtiği belirtildi.

Süper Lig'de sezona Şenol Güneş yönetiminde başlayan Beşiktaş, üst üste gelen kötü sonuçların ardından tecrübeli çalıştırıcıyla yollarını ayırmıştı. Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası göreve gelen Burak Yılmaz ve ardından Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ta işleri yoluna koymayı başaramadı. Hasan Arat yönetimi son çareyi Fernando Santos'da bulurken tecrübeli teknik direktör şu ana kadar istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Ligde son olarak Trabzonspor'u genç futbolcu Semih Kılıçsoy'un etkili oyunuyla mağlup eden Beşiktaş, Avrupa kupaları için mücadele veriyor. Devre arası transfer dönemini de henüz etkili bir şekilde yürütemeyen Kara Kartal, Jonas Svensson ve Joe Worrall'ı transfer etti. Yeni gelen iki oyuncunun yanı sıra yıldız bir hücum oyuncusu almayı planlayan Beşiktaş, rotayı James Rodriguez'e çevirmişti. Ancak oyuncunun yüksek maliyeti sonrası transferde görüşmeler durma noktasına gelirken flaş bir haber ortaya çıktı. 

JAMES RODRIGUEZ RESTİ ÇEKTİ

Beşiktaş'ın transfer listesinde en başta olan Kolombiyalı yıldız, takımı Sao Paulo'dan ayrılık kararı aldı. Globo'nun haberine göre; sözleşmesini feshetmek için harekete geçen tecrübeli futbolcu, son oynanan maçta da kadroda yer almamıştı. Sözleşmesini feshetmesinin ardından Beşiktaş yönetiminin de transferde işini kolaylaşacağı söylenen haberde Rodriguez transferinin kısa sürede biteceği öngörüldü. Cuma akşamı sona erecek transfer dönemi öncesinde James Rodriguez'i Türkiye'ye getirmeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, görüşmelerini hızlandırdı. James Rodrgiuez bu sezon Sao Paulo'da 14 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli on numara bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Kolombiyalı yıldız aynı süreçte 3 asist üretti. Envigado altyapısında futbola başlayan James Rodriguez daha sonra Banfield, Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton, Al Rayyan ve Olimpiakos'ta oynadı. 32 yaşındaki futbolcu için toplam 148 milyon 630 bin euro bonservis bedeli ödendi. (Sabah)

Beşiktaş transferde harekete geçti: 3 bomba birden...

 

Beşiktaş'ın yeni transferi tribünde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)