E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş kupada çeyrek final için Antalya deplasmanında---

Beşiktaş kupada çeyrek final için Antalya deplasmanında

Beşiktaş kupada çeyrek final için Antalya deplasmanında
08 Şubat 2024 - 11:55 borsagundem.com

Beşiktaş Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'a konuk olacak. Peki kazananın çeyrek finale çıkacağı Antalyaspor-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, eksikler kimler? İşte karşılaşmaya ilişkin ayrıntılar ve muhtemel 11'ler...

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bitexen Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşma, bugün saat 20.45'te başlayacak. A Spor'dan canlı yayınlanacak mücadeleyi, hakem Ümit Öztürk yönetecek. Tek karşılaşma üzerinden oynanacak maçı kazanan takım adını çeyrek finale yazdıracak.

Beşiktaş'ta tedavileri devam eden Omar Colley, Vincent Aboubakar ve Salih Uçan, Antalya'da görev yapamayacak. Siyah-beyazlı ekipte uzun süreli sakatlığı bulunan Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Demokratik Kongolu futbolcu Arthur Masuaku da kadroda yer alamayacak.

Kupaya 5. turdan başlayan Beşiktaş, Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek son 16 turuna adını yazdırdı. Bu sezonki kupa serüvenine 3. turdan başlayan Antalyaspor ise ilk maçında 52 Orduspor FK'yi 3-0'la geçti. Bir üst turda​​​​​​​ Kepezspor'u 6-1 yenen Antalyaspor, 5. turda da Siltaş Yapı Pendikspor'u 2-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Helton, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Kaluzinski, Larsson, Safuri, Saric, Bytyqi, Buksa

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Zaynutdinov, Umut, Amartey, Gedson, Ghezzal, Rashica, Rebic, Semih

Fenerbahçe kupada Gaziantep FK'yı yenerek çeyrek finale yükseldi

 

Galatasaray, Bandırmaspor'u 4-2 mağlup etti

 

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih için dünya devleri sıraya girdi!

 

Beşiktaş, borsa liginde şampiyon

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)