E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBayramoğlu biten ortaklık için ne dedi?---

Bayramoğlu biten ortaklık için ne dedi?

Bayramoğlu biten ortaklık için ne dedi?
22 Ekim 2013 - 13:30 borsagundem.com

Bayram Ali Bayramoğlu, Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Metro Grubu ile ortaklık görüşmelerini sona erdirme kararıyla ilgili konuştu

Bab Group'un kurucusu Bayram Ali Bayramoğlu, Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Metro Grubu ile ortaklıklarını sona erdirdiklerini açıkladı. İki iş adamı turizm ve finans alanında şirket birleşmeleri gerçekleştirmiş, Ali Bayramoğlu da Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmişti. Ali Bayramoğlu hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Metro Group ile kan uyuşmazlığı oldu. İleride daha fazla pişman olmamak için nişan aşamasında bitirme kararı aldık" dedi.
Bab Group'un kurucusu Bayram Ali Bayramoğlu iki ay önce birçok alanda ortaklığa gittiği Metro Grubu ile yollarını ayırdı.
Ali Bayramoğlu yaptığı açıklamada Bab Group'a bağlı Neta Yatırım Menkul Değerler AŞ ile Metro Holding bünyesindeki Metro Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin birleştirilmesinin ve Barsan Turizm ile Metro Turizm arasındaki ortaklığın sona erdirildiğini bildirdi. Bayramoğlu aynı zamanda Metro Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden de ayrıldığını açıkladı.  

‘EVLİLİK OLMADAN BİTİRDİK’
Ali Bayramoğlu, konu ile yaptığı  açıklamada ayrılık gerekçesini “Kan uyuşmazlığı oldu, ileride daha fazla pişman olmamak için ayrıldık” diyerek açıkladı. Bayramoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Prensipler konusunda bazı sıkıntılarımız oldu. Bunları telafi ederiz diye bakmıştık. Fakat onları edemeyince, sonrasında daha sıkıntılı olmasın diye… Kan uyuşmazlığı vardı. Benim için zor bir süreç değildi. Metro, şehirlerarası taşımacılık konusunda önemli bir marka. Bunu daha illeri taşıma fırsatı vardı. Biz de bu niyetle yola çıkmıştık. Fakat, kan uyuşmazlığı çerçevesinde yapamadık, umarım arkadaşlar devam ederler. Pişman değilim. Daha fazla pişmanlık oluşmaması için, dostane başladık, dostane bitirdik. Ben bir yere giriyorsam, sorumluluğu sonuna kadar alırım. Herkesin bir yoğurt yiyiş tarzı var var.  Bu yoğurt yiyiş tarzlarımızda başta uyuyormuş gibi gözüktü. Fakat öyle olmadı zaman içerisinde, bir uyumsuzluk oldu. Bu son derece normal, insanlar evleniyor ayrılıyor. Bizimkisi daha evlilik aşmasına gelmeden ayrılma oldu.  Bizimkisi nişan döneminde bitti.”

"KARŞILIKLI MUTABAKAT"
Bayramoğlu, yaptığı yazılı açıklamada ise şunları kaydetti: "Grubumuza bağlı finans sektöründe faaliyet gösteren Neta Yatırım Menkul Değerler AŞ ile Metro Holding bünyesindeki Metro Yatırım Menkul Değerler AŞ'nin birleştirilmesi ve yine grubumuza ait turizm sektöründe faaliyet gösteren Barsan Turizm Ticaret AŞ ile Metro Turizm Seyahat Organizasyon ve Ticaret AŞ arasında ortaklık tesis edilmesi ve buna paralel olarak dostça başlayan Metro Turizm'in profesyonel Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerim, hedef ve ideallerde oluşan fikir ayrılıkları, yönetim anlayışı farklılıkları, kurumsal yapı ve profesyonel anlayış gibi gerekçelerle yine dostça bir şekilde sona erdirilmiş, Metro Turizm'deki Yönetim Kurulu Başkanlığı görevim ve şirket birleşmeleri ile ortaklık konuları da karşılıklı mutabakat ile sona erdirilmiştir.
Bu süre içinde sektör ve yetkilileri tarafından şahsıma gösterilen ilgi, sevgi ve saygı için tüm taraflara ve Metro Grup bünyesinde başta Sayın Galip Öztürk olmak üzere birlikte çalışma yaptığımız tüm çalışma ekibine, sıcak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dilerim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmet22 Ekim 2013 14:11

    arkadaş galip yine milletle dalga geçti, birleşiyoruz deyip dikkatleri üzerine çekti, yoksa unutulmuştu bizim küçük yatırımcıda birleşme haberini yuttu ve malı yedirdi yine millete