E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBağdat'taki saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi---

Bağdat'taki saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi

Bağdat'taki saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi
20 Temmuz 2021 - 07:24 borsagundem.com

Terör örgütüne yakın internet sitesinde yer alan açıklamada, başkent Bağdat'taki halk pazarında düzenlenen intihar saldırısını DEAŞ'ın gerçekleştirdiği bildirildi

Irak’ın başkenti Bağdat’ta dün 33 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi.

Terör örgütüne yakın internet sitesinde yer alan açıklamada, başkent Bağdat'taki halk pazarında düzenlenen intihar saldırısını DEAŞ'ın gerçekleştirdiği bildirildi.

Başkent Bağdat'taki halk pazarında bayram arifesinde yoğunluğun olduğu sırada gerçekleşen patlamada ilk belirlemelere göre 33 kişi ölmüş, 61 kişi yaralanmıştı.

Sağlık Bakanlığı, patlama sonrası müdahaleler için hastanelerdeki tüm personelini seferber etmişti.

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi de saldırı bölgesinden sorumlu komutanın gözaltına alınması ve saldırıya ilişkin soruşturma açılması talimatını vermişti.

Bağdat'ta halk pazarına terör saldırısı: 33 ölü, 61 yaralı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerici ve yobaz yurttaş20 Temmuz 2021 12:42

    bu saldırıyı üstlenen amerikayı lanetliyor ve kınıyorum.tüm terör örgütlerini planlayan ,kuran,eğiten,donatan, ,finanse eden,yönlendiren amerikadır başka hiçbir ülke değildir.amerikadaki silah ve savunma sanayinin kazanması için dünyada savaşlar,kaos,kargaşa,karışıklık ve istikrarsızlık şarttır.amerikada özellikle yeraltı  zenginliği fazla olan ülkelerde bilhassa islam ülkelerinde bu tür patlamaları yapacak ve yaptıracaktır.ismi daeş olur,ışid olur,deaş olur,pkk,ypg,kck,pyd,pejak olur, taliban yada el kaide yada boko haram olur hiç farketmez bu örgütlerin tek yönetim merkezi vardır o da dostumuz amerikadır.

  • Ağlamamız lazım20 Temmuz 2021 09:45

    KKTC orada yıllardır var ve hiç kimse ama hiç kimse tanımış değil,o kardeş bu kardeş şu dost bu müttefik eeee sormazlar mı adama o zaman neden tanımıyorsunuz diye? Cevap basit tanırsa yaptırıma maruz kalma korkusundan dünyalık denen düşman işte böyle bir şey mal mülk para herşeyin önüne geçmiş durumda,sorsan herkes müslüman hoca hemen her hutbede hadisi şerif söyler Müslüman müslümanın kardeşidir nerede kardeşlik?