E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAnketlerde Le Pen önde---

Anketlerde Le Pen önde

Anketlerde Le Pen önde
02 Mart 2017 - 15:01 borsagundem.com

Fransa Seçimi anketlerine göre Le Pen önde gitmeye devam ediyor

Fransa'da 23 Nisan'da ilk turu yapılacak olan devlet başkanı seçimi için OpinionWay tarafından her gün düzenlenen anketin bugünkü sonucuna göre, Le Pen diğer adayların önünde olmaya devam ediyor.
Ankete göre Marine Le Pen ilk turda oyların yüzde 25'sını alacak. Le Pen'e destek geçtiğimiz hafta başında yüzde 27 seviyesine kadar çıkmıştı.
Le Pen'in karşısına çıkacak ikinci adayın kim olacağı konusunda ise merkez sağın adayı Francois Fillon ile bağımsız aday Emmanuel Macron arasında çekişme sürüyor. Macron'un geçtiğimiz 3 günde yüzde 24 olan oy oranı bugün 23'e geriledi. Fillon'a destek ise son 8 gündür yüzde 21 seviyesinde. Bir diğer aday Benoit Hamon'a destek son 2 günde yüzde 15 seviyesine yükselyirken, adaylardan Jean-Luc Melenchon'un oy oranı da son 8 gündür yüzde 11 seviyesinde duruyor.Ankete göre, seçimin ikinci turuna Le Pen ile birlikte hangi aday kalır ise Fransa'nın yeni Devlet Başkanı o olacak. OpinionWay anketine göre Macron ikinci turca kaldığı takdirde Marine Le Pen'i yüzde 37'ye karşı yüzde 61 oy ile geride bırakacak. Bu oran 7 Şubat'ta yüzde 34'e 66 seviyesindeydi.İkinci tura Fillon'un kalması halinde ise Flllon-Le Pen yarışının yüzde 60'a yüzde 40 şeklinde sonuçlanacağı öngörülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)