E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı---

Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı

Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı
20 Temmuz 2021 - 10:36 borsagundem.com

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini yöneten kilit isimlerden Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kilit isimlerinden Adil Öksüz'ün darbe girişiminde Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı.

Darbe girişiminin başarısızlığa uğradığını anlayan Öksüz, 16 Temmuz sabahı saatler 11.02'yi gösterdiğinde sözde Jandarma Genel Komutanlığı sorumlusu Nurettin Oruç ile Öğretmenler Gazinosu'nun önünde kameralarca kaydedildi.

Kısa bir süre burada kalan Öksüz ve Oruç'u, bir grup darbeci askerin uğurladığı kayıtlarda yer aldı.

Öksüz'ün Akıncı Üssü'nden firar etmeden önceki bu görüntüleri, Akıncı Üssü'nde olmadığını iddia eden darbecileri bir kez daha yalanladı.

Adil Öksüz davasında 5 sanığa hapis cezası

 

Adil Öksüz NATO kışlasında aylarca ağırlandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bedir20 Temmuz 2021 18:26

    Tosuncuk yerine bu hainin peşine düşecekler

  • Ersan20 Temmuz 2021 13:36

    Bu devlet adil vedere kişileri neden bulup getirmiyorlar.attilarmi mangalda kül bırakmıyorlar sizde borsagundem haberciye hergun şişirip yazıyorsunuz siz yatırımcıyı soyan şirketleri yazın mesala..usak.gibiyatirimcininkakiri 'ni vakıflara bağış yapanları.feto.itleri.ni.besyil.olmus.bulamiyorsunuz

  • FİNANSŞÖR20 Temmuz 2021 15:57

    sende aynen muhalef başı gibi konuşmussun.bu koca devletler senin kadar kafası çalışmıyormu.bunları kuran ve yöneten kim abd ve ab ülkeleri erkekse iktidara gelebilis ise güvendiğin kişiler getirsin.

  • ZEKERİYE ZİRVETAKI20 Temmuz 2021 12:32

    yarın bir gün muhalefet ikdara gelir ise bunlara af çıkartırlar ve yine ülkenin kontrolünü ele geçirirler pkk ypg ile ortaklıkları ülke içinde de devam eder FAKAT TSK izin verir ise.

  • AHMET ÖZBİRİ20 Temmuz 2021 13:18

    Zaten CHP deki yetkiler açık açık bunu yapacağız demiyorlar mi.ben bu milletin ve mahkemelerimizin ve özellikle de TSK asla ve asla izin vereceğine zannetmiyorum.yoksa bu sefer bunlarıda hapse tıkarlar.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU20 Temmuz 2021 11:35

    Fetö diye bir şey yoktur.bu bir oluşumu abd ve ab ülkeleri tarafından kurulmuş ülkemizi parçalamak için bunu artık hepimiz bilmekteyiz.Ülkemizin de tüm kurumlara sızmış ve şuan siyasetcilerden de destek almaktadır.bugun ATATÜRK ün partisi denilen chp nin yardımcıları bizler iktidara gelince fetöcü ve pkk lıları ilgili onlar açısından önemli  kararlar alacağız dedikce bu ülkede bu işler bitmez.aslın idam cezası olmalı ve davalar da uzatılmadan bunları yapanlar ve bunlar ile kim olursa olsun destek verenlere artık idam cezası getirilmez ise bu olayları ömür boyu kullanırlar.