E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAdil Öksüz NATO kışlasında aylarca ağırlandı---

Adil Öksüz NATO kışlasında aylarca ağırlandı

Adil Öksüz NATO kışlasında aylarca ağırlandı
23 Haziran 2020 - 08:01 borsagundem.com

15 Temmuz darbe girişimi sonrası kaçan üst düzey FETÖ’cüler ilk olarak, Amerikan Ordusu ve NATO tarafından kullanılan Almanya’daki kışlada kaldı. Öksüz’ün de kışlada aylarca kaldığı ortaya çıktı


Kanlı darbe girişiminin ardından Türkiye'den kaçan üst düzey FETÖ'cüler ilk olarak, Amerikan Ordusu ve NATO tarafından kullanılan Almanya'daki Heidelberg'in güneyindeki Campbell Kışlası ve onun yanındaki Mark Twain Village'de ağırlandı. İddialara göre, Adil Öksüz de kaçtıktan sonra birkaç ayını bu kışlada geçirdi.

Öksüz'ün, halen Almanya'da olup olmadığı sorularına ise, “Kişisel bilgileri koruma yasası” gereği cevap verilmiyor. Heidelberg, kaçak savcı Zekeriya Öz'ün de buluntuğu belirtilen Speyer'e yakın. Böylece, Heidelberg-Speyer-Mannheim ve Ludwigshafen bölgesinin, FETÖ'cülerin ana merkezi olduğu bilgileri de giderek ağırlık kazanıyor.


Adil Öksüz

120 FETÖ'CÜ VAR

FETÖ'nün üst düzey elamanlarının getirilip konaklatıldığı bu yerde 120'ye yakın FETÖ'cü olduğu öğrenildi. Bunlar arasında eski asker, doktor, avukat, gazeteci, savcı, hakim, akademisyenler bulunuyor. Şu anda 120 FETÖ'cü ile yaklaşık 300 Suriyeli ya da Afgan göçmen bu kışlada bulunuyor. Kışlanın çevresi tamamen kapalı ve dışarıdan özel bir ekip tarafından korunuyor.

ALMANYA'DAKİ KIŞLANIN BİR BÖLÜMÜ ABD ASKERLERİNE AİT

FETÖ'cülerin kaldığı Heidelberg'deki kışlanın bir bölümü NATO'ya, bir bölümü ABD askerlerine ait. Aralarında bir sokak var. Bu köyde cami yok, sadece küçük bir kilise var.

Kışlada iki ayrı güvenlik ekibi var. Biri kışlanın içinde diğeri dışarıda. FETÖ'cüler ABD Ordusu ya da NATO'nun onlar için özel pişirdikleri yemekleri yiyorlar. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Düzce li Ali 23 Haziran 2020 23:49

    Neden hiç şaşırmadım ki.

  • muck23 Haziran 2020 13:30

    bırak natoyu matoyu.. feoruclar savcıları ile kozmik odaya devletin en gizli yerine girip planların kopyasını almadı mı ? alınan kopyalar almanyaya gitmedi mi? kozmık bilgiler gizli devlet ve gizli çalışanların yurtdışında deşifresine yol açmadı mı ? bunları yapanı edenleri mahkemeye çıkartamıyoruz... dışarda düşman arıyoruz.. geçin bu ayakları.. deşifre olan kaç personel, kozmık bilgilerin dışarı sızması ile rağmetli oldu ? bunu biri yazsa ajan casus olur. ama bilgiler gitmiş taaa vumhuriyet tarihinden gelen bilgier, savaş, savunma, askeri, gizli oru personel birimleri, gizli sığınak, askeri ekonomık devletler arası bilgiler. okadar önemli olayı gundeme getirtmiyorlar. getirenin ipini çekiyorlar. natomuş.fosss

  • Burak23 Haziran 2020 10:51

    Tam yerini bulmus. Belki aralarinda imana gelen olur. Biz kimin kislasinda kaliyoruz diye sorgularlarsa.

  • pazarci23 Haziran 2020 10:09

    Idamsiz pislik temizlenmez,

  • bu dünyadan biri23 Haziran 2020 09:57

    Deniz Gezmişler bu Nato denilen örgüte karşı çıktıkları için öldürüldüler. Halk onlara destek olmadı. Aynı Nato tüm askeri darbelerin planlayıcısıydı. Her darbe ülkeyi Abd ye teslim etti. Tüm bunlar halktan gayet güzel gizlendi. Halkta zaten çok umursamadı. Fetöcüler gerçek vatanseverleri hapislere atarken de halk fetöcülerin yanındaydı. Şimdi diyorlar ki Bu Nato kötüymüş. Nato ikili oynuyor, Nato halen ülkede.

  • Nedim23 Haziran 2020 11:09

    Sen yine uçmuşsun!   Deniz Gezmiş Bu ülkede komünist bir idare getirmek düzeni değiştimek istedikleri için idam edildiler!  Polis ve jandarma ile çatıştılar banka soydular!  Sibel adlı bir kızı rehin aldılar.  Yani o kadar a masum değillerdi!  Ayrıca Adnan  Menderes ve arkadaşlarını hiç suçu yok iken işkence ve en sonunda  idam edildiği düşünüldüğünde Menders in intikamı alınmış oldu.  İkisini de yapan  yaptıran derin devlettir ayrı bir konu!  Ama Türkiye bu pkk itlerinin istediği düzeni o zaman niyetlenen  anarşiist bozuntularına Alparslan Türkeş ve arkadaşları ile karşı koymuştur.  Odtü bahçesinde international marşı çalan itlere gerekli cevap verilmiştir. Şimdi akıllı ol daha fazla zırvalama!

  • Burak23 Haziran 2020 10:52

    Deniz gezmis ulkeye sosyalizmi getirecegi icin olduruldu. Bence iyide oldu. Dinsiz bir ulke olacaktik.

  • Yorum 23 Haziran 2020 09:06

    Yuh.......

  • Vatandaş23 Haziran 2020 08:54

    15 temmuz darbe girişiminin Fetö ile birlikte planlayıcısı ABD dir...Belli olmuyormu...!