E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD ekonomisinin resesyona girme riski var mı---

ABD ekonomisinin resesyona girme riski var mı

ABD ekonomisinin resesyona girme riski var mı
21 Şubat 2019 - 08:47 borsagundem.com

San Francisco Fed Başkanı Daly, "Radarda, ABD'nin resesyona girdiğine söyleyen hiçbir şey yok" dedi

San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, ABD ekonomisinin esen ciddi rüzgarlar ile karşı karşıya olduğunu ancak, ekonomideki büyümenin sonuna gelindiğine dair bir işaret bulunmadığını söyledi.

Stanford Ekonomi Politikasıı Araştırmaları Enstitüsü'nde yaptığı konuşmada "Radarda resesyona girmekte olduğumuza dair hiçbir şey yok"  ifadelerini kullanan Daly, ancak sıkılaşan finansal şartlar, denizaşırı ekonomilerde yavaşlama ve görünüme yönelik artan belirsizliğin ABD'de büyümeyi yavaşlatacak tehditler olduğunu vurguladı.

Konuşmasında Fed bilançosunun daraltılması sürecinin devam edip etmeyeceği tartışmalarına da değinen Daly, ABD ekonomisinin ciddi ters rüzgarlarla karşı karşıya olduğu ortamda Fed'in bilanço politikasını faizlere "sabırlı" yaklaşımı ile uyumlu şekilde ayarlaması gerektiğini ifade etti.

Daly, "Bilançonun bizim faiz politikamız ile çelişen amaçlarla çalışmasını istemiyoruz" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • WeareMADURO21 Şubat 2019 10:48

    Şu sevimli Deli kız bile gerçekleri görüyor. Seni başkan atayacağız az sabret. SABUNLARI üretmeye başladık. Siyonistleri temizleyelim sonra faizi arttırısınız istersen... 

  • Okie Dokie21 Şubat 2019 08:56

    Şahin tavır takınmalısın Daly. Biraz da giyimine kuşamına önem ver. Koskoca eyalet FED başkanısın. Faiz artışlarında artış yönünde oy ver. Yüzümüzü kara çıkartma. Seni oraya çıkartan bu halk güvercin olursan seni oradan indirmeyi de bilir.

  • şaşkın21 Şubat 2019 11:27

    Sıkıntı anası yani soyu. adam siyonistim diyor başka şey demiyor. baksana birisi de çıktı ben de sabuncuyum diyor. 

  • Hasan Aydın21 Şubat 2019 10:47

    Senin sıkıntın nedir?