E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa2021'nin ilk yarısında en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler---

2021'nin ilk yarısında en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler

2021'nin ilk yarısında en çok kazandıran ve kaybettiren hisseler
09 Temmuz 2021 - 16:25 borsagundem.com

Gedik Yatırım tarafından hazırlanan BİST ve yabancı borsaların "2021 yılının ilk yarısında sermaye piyasalarının “en”leri neler oldu?" infografiğinde, zirveye en uzak, dibi gören hisseler de var... İşte o analizler:

2021 yılının ilk yarısında sermaye piyasalarının “en”leri neler oldu?

Yurt içi piyasalarda BIST-100’de en çok kazandıran ve kaybettirenler hangi şirketler, BIST-100 dipten ve zirveden nasıl seyretmiş, BIST-100 işlem hacmi en çok artanlar, Borsa İstanbul’un en büyük şirketleri, BIST-100 ağırlığı en yüksek olan şirketler, endeks bazlı en çok kazandıran ve kaybettirenler hangileri tüm bu sorularının yanıtı Gedik Yatırım infografik raporunda yer alıyor.

Analizin tamamı için tıklayınız...

Yurt dışı piyasalarda S&P 500, Nasdaq, STXE 600 ve DAX endekslerinde geçtiğimiz 6 ay en çok kazandıran hisseler ve düşüşe geçen hisseleri inceleyebilirsiniz.

Analizin tamamı için tıklayınız...

Yurt içi ve yurt dışı piyasalarda hisse senetleri, vadeli işlem ve opsiyon piyasaları, kaldıraçlı işlemler, şirketler için kur riskinden korunma çözümleri, yatırım danışmanlığı ve araştırma hizmetleri ile beklentilerinize en uygun yatırım ihtiyaçlarınıza yönelik tüm finansal çözümler Gedik Yatırım’da!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)