Ana SayfaPiyasaRamazan Öznacar piyasayı Borsa Gündem’e anlattı---

Ramazan Öznacar piyasayı Borsa Gündem’e anlattı

2 / 9
Ramazan Öznacar piyasayı Borsa Gündem’e anlattı
10 Haziran 2014 - 07:57 www.borsagundem.com

YATIRIMCILARA GLOBAL STANDARTLARDA HİZMET SUNUYORUZ

Borsagundem.com: Şekeryatırım’ın sektördeki yerini, rolünü anlatır mısınız? Şekeryatırım olarak hedefleriniz neler?

Ramazan Öznacar: SPK düzenlemesi sonrası 1997 yılında Şekerbank’ın iştiraki olarak kurulan ve bu tarihten itibaren kesintisiz olarak büyüyerek faaliyetini sürdüren Şekeryatırım, SPK’nın Borsa İstanbul ve VİOP için verdiği tüm yetki belgelerine sahip bir kurumdur.  Ankara ve İzmir’de olmak üzere iki şubemiz bulunurken, Şekerbank ile imzaladığımız acentelik sözleşmesi çerçevesinde bankanın yurt geneline yayılmış 311 şubesi bizim acentemiz konumundadır ve bu şubelerin 69 tanesinde ise seans salonu bulunmaktadır. Şekeryatırım olarak öncelikli hedefimizi, yerli ve yabancı müşterilerimize kaliteli ve hızlı hizmeti sunarak, hem finans sektörünün gelişmesine hem de sermayenin tabana yayılmasında rol almak olarak özetleyebiliriz. 

-Yatırımcılarınızın ‘’global yatırımcı kimliği’’ kazanması için neler yapıyorsunuz? 

Ramazan Öznacar: Yatırımcılarımızın global yatırımcı kimliği kazanması için, bizim onlara global standartlarda hizmet sunmamız gerekir. Bunu teknolojik altyapımızla yapacak kapasitemiz var ve mevcut durumda da bunu yapıyoruz. Aynı zamanda yatırımcılarımızı da, mevcut ve yeni yatırım ürünleri hakkında bilgilendiriyoruz. Gerek yazılım, gerekse de destek birimlerimizle toplantı, eğitim vb gibi etkinlikler vasıtasıyla da yatırımcılarımızın finansal bilinç düzeyinin artırılması adına üzerimize düşeni yapmaktayız. Ayrıca, 2006 yılında Şekeryatırım’ın sektörde ilk olarak geçekleştirdiği ve adına kısaca SWEET dediğimiz bir platform üzerinden yurt dışı piyasalarda yatırım yapma imkânı sunan bir hizmetimiz bulunmaktadır. 

SWEET (Sekeryatırım Worldwide Exchanges and Electronic Trading) internet üzerinden dünyanın 27 yurt dışı borsasında işlem gören ve yaklaşık 500.000 menkul kıymete ulaşmanızı sağlayan, bilgisayar klavyenizin birkaç tuşuna dokunarak ulaşabileceğiniz, analizlere göz atabileceğiniz, alım ya da satım işleminizi gerçekleştirebileceğiniz bir modüldür.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adalim faruk10 Haziran 2014 18:23

    Borsa once 84 ooo sonrada 90 ooo olur cunku turkler kucuk yatirimci asadan giremedi yaban cilar 2 yil icinde turk bankalarinin yeni patronlari olur turklerde karsidan bakar

  • tahminim böyle10 Haziran 2014 15:54

    altın 1100 dolara iner,borsa da 62.500'e

  • cenk10 Haziran 2014 11:32

    ergn e katılıyorum,bende hiç okumuyorum tablo halinde veren siteler sağolsunlar

  • ergn10 Haziran 2014 08:19

    Sayın Borsa gündem,numaralandırılarak sayfa sayfa açılması gereken haber başlıklarının hiçbirini okumuyorum ve çevremdeki hiçkimsede okumuyor,bilginiz olsun bu yöntemi bırakmanız menfaatinize.Bu tüm basın için geçerli...