Ana SayfaPiyasaOsmanlı Yatırım GM Çakılkaya’dan yatırımcıya 8 hisse önerisi ---

Osmanlı Yatırım GM Çakılkaya’dan yatırımcıya 8 hisse önerisi

3 / 7
Osmanlı Yatırım GM Çakılkaya’dan yatırımcıya 8 hisse önerisi
07 Aralık 2018 - 01:00 www.borsagundem.com

“2018’DE MÜŞTERİ SAYIMIZI BEŞE KATLADIK”

-Osmanlı Yatırım için 2018 nasıl geçiyor, 2019 hedefleri neler?

Pınar Çakılkaya: 2018’i çoktan geri bıraktık diye bakıyoruz. Herkes gibi bizde elimizde olmayan, ekonomik olarak zor bir dönem geçirdik. Bizim gibi genç ama yönetim açısından tecrübeli bir kurum olarak biliyoruz ki maalesef Türkiye birkaç yılda bir global ya da ulusal olarak çalkantılı dönemlerden geçebiliyor. İyi tarafından bakarsak krizlerden hızlıca çıkabilme gibi bir yeteneğimiz var. 2019’unda çok kolay bir yıl olacağını düşünmüyoruz. 2019’a yönelik büyüme beklentileri parlak değil.

Bizim açımızdan 2018 müşteri sayımızı 5’e katladığımız, personel sayımızı arttırdığımız, organizasyon şemamızı şekillendirdiğimiz ve tüm yatırım ürünlerinde çalışmalarımızın sonuna geldiğimiz bir yıl oldu. 6 şube ve 120 kişi ile hizmet veriyoruz.

2019’da da çalışmaya büyümeye devam edeceğiz. Hedefimiz tüm yatırım ürünlerinde kesintisiz hizmet vererek müşterilerimizde yatırım kuruluşu ve finansal planlamacı kimliğimizi öne çıkarmak.

Osmanlı Yatırım da hesap açan bir yatırımcı 3 farklı web işlem platformunu, e-şubemizi ve mobil uygulamamızı kullanabilir. Ücretli olan borsa verilerini hisse/VİOP komisyon ya da yatırım fonu/BES karşılığı ücretsiz kullanabilir. Ücretsiz araştırma platformlarımızdan faydalanarak yatırım enstrümanı ve menkul seçebilir.

Hisse senedi müşterileri için teknik ve temel analiz için geliştirdiğimiz, konusunda uzman yazılımcılarla ortak çalıştığımız platformlar var.

Mesela yabancı kurumların ve yerli fonların günlük, haftalık, aylık, yılbaşından bugüne kırılımında hangi hisseleri alıp sattığını ya da son 5 gündür hangi hisselerde düzenli alım satım yaptıklarını istediğiniz zaman takip edebilirsiniz.

Osmanlı Yatırım’da lisansı olan tüm yatırım uzmanlarının hisse, türev ve pair trade olarak önerilerini anlık takip edebilirsiniz.

Dövizle ilgilenen müşterilerimiz için VİOP verileri ile kendi DCD’lerini oluşturabilecekleri ve VİOP piyasasında döviz kontratlarında strateji belirleyebilecekleri araştırma platformlarımız da mevcut.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)