Ana SayfaPiyasaOsmanlı Yatırım GM Çakılkaya’dan yatırımcıya 8 hisse önerisi ---

Osmanlı Yatırım GM Çakılkaya’dan yatırımcıya 8 hisse önerisi

2 / 7
Osmanlı Yatırım GM Çakılkaya’dan yatırımcıya 8 hisse önerisi
07 Aralık 2018 - 01:00 www.borsagundem.com

“7 GÜN 24 SAAT İŞLEM YAPILABİLEN BİR BONO PLATFORMU”

-Vizyoner bir kurum olarak Osmanlı Yatırım’ın geldiği nokta nedir? Sektöre damganızı vurmak için nasıl bir yol izliyorsunuz?

Pınar Çakılkaya: Osmanlı Yatırım kuruluşundan bu yana çok daha büyük bir yatırımcı kitlesini hedefledi. Biz vizyonumuzu hiçbir zaman hisse senedi, VİOP ya da foreks gibi tek bir ürün veya Borsa İstanbul da işlem yapan yatırımcılar üzerine kurmadık. Kuruluşumuzdan bu yana sürekli olarak uğraştığımız altyapı, ürün ve işlem/araştırma platform geliştirmeleri, organizasyonel yapımız bireysel emeklilikten hisseye, internet müşterisinden özel bankacılık müşterisine tüm yatırımcılara ve ürünlere yönelik oldu. Özellikle banka ve diğer şirket bonolarının mevduata alternatif olacağını düşünerek, 7 gün 24 saat işlem yapılabilen bir bono platformunu müşterilerimize sunmaktayız.

Neler yapıyoruz? Öncelikle insan kaynağına ve personelimizin eğitimine çok önem veriyoruz. Müşterilerle iletişim kuran personelimizi, sermaye piyasası lisanslamalarının haricinde çalıştıkları iş kollarına göre finansal planlama, bireysel emeklilik gibi özel eğitim süreçlerine alıyoruz.

Her şey insanla başlar. Ama personelimizin ve müşterilerimizin iş yapma süreçlerinin kesintisiz olması da çok önemli. Dijitalleşen dünya ile finansal ihtiyaçları şekillendiriyoruz.

Bugünlerde çok moda olan algo trading, algo danışmanlık gibi teknolojileri biz biraz daha farklı uyguluyoruz. Geliştirdiğimiz finansal platformlar daha çok müşterilerimizin piyasa verilerini kullanarak kendi analizlerini, araştırmalarını yaparak kendi yatırım tavsiyelerini kendilerinin oluşturabileceği ve takip edebileceği uygulamalar. Türkiye’de bir ilki yaparak şirketlerin kendi sektörlerinde, gelişmekte olan ülkelerde ve gelişmiş ülkelerdeki benzerlerine göre ucuz mu pahalımı olduğunu gösteren bir temel analiz platformunu müşterilerimize sunmaktayız. Teknik analiz ile ilgilenenler için de ayrı bir analiz aracı geliştirdik.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)