Ana SayfaKulisBorsa Okulu’nun savcısı konuştu---

Borsa Okulu’nun savcısı konuştu

8 / 9
Borsa Okulu’nun savcısı konuştu
01 Nisan 2015 - 12:40 www.borsagundem.com

ÖZGÜR YILDIRIMER: BURADA ANLADIK Kİ BİZ ÇOK AMATÖRCE ALIM SATIM YAPMIŞIZ

Borsagundem.com: Borsa ile ilginiz nasıl başladı? Hisse senedi alıp satıyor muydunuz geçmişte?


Özgür Yıldırımer: Borsa Okulu’na başlayana kadar çok amatörce alım satım yapıyormuşuz, onu anladım. Şimdi gerçeklerin farkına vardık.


-Sizin farkına vardığınız gerçekler neler?


Özgür Yıldırımer: Bilanço okumak, defter değeri, piyasa değeri… Bunların ne kadar önemli olduğunu ve üzerinde durulması gerektiğini öğrendik.


-Önceden hisseleri nasıl seçiyordunuz?


Özgür Yıldırımer: Duygusal yaklaşıyorduk önceden açıkcası. Fiyat düşerse alıyorduk, yükselirse satıyorduk. Ama şimdi gerçekleri Borsa Okulu’nda öğrendik.


-Bundan sonra bu programa gelmek isteyenlere ne önerirsiniz?


Özgür Yıldırımer:  Çevremizde borsa ile ilgilenen, bu işi derinlemesine öğrenmek isteyen çok insanlar var ve onlara devamlı tavsiye ediyoruz Borsa Okulu’nu. Bilinçli bir yatırımcı olmak istiyorsalarsa bu işin eğitimini almaları gerekli mutlaka. Bu işin kurallarını öğrenmeleri lazım. Yatırımcı adaylarına buradan sesleniyorum, kurallarını öğrenmeden bu işin içine girmeyin.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xx01 Mayıs 2015 22:11

    hikaye okuyorlar kim neyi görüyorki milletten takasbank parası alınıyor al satlarda bist pay alıyor ama kimse takasları göremiyor canlı verileride göremiyor 15 dk gecikmeli hep speklere çalışıyorlar, bilanço desen kafalarına göre düzenliyorlar

  • flkdflk02 Nisan 2015 10:19

    iyi birşey yapmak istiyorsanız, borsadan uzak durmalarını söyleyin.

  • Yabancı01 Nisan 2015 19:19

    Sizin gibi bilinçli yatırımcıları sabırsızlıkla bekliyoruz, gözümüz yollarda kaldı!

  • ANKARA01 Nisan 2015 17:47

    borsada binlerce yatırımcının kanını emen kervansaray ve oyak gibi hisseler oldukca.ve bu patronlardan hesap sorulmadıkca okulu okumakda fayda etmiyor.

  • tv01 Nisan 2015 13:25

    çok güzel bir yazıdizisi lakin burada magdurolan yatırımcılarla ilgili bir çözüm üretilmemiş ranlo goldaşmagdurlarına negibi tavsiyelerioluyor merak ediyorum