Ana SayfaPiyasaAslı Şafak Borsa Gündem'e konuştu---

Aslı Şafak Borsa Gündem'e konuştu

13 / 13
Aslı Şafak Borsa Gündem'e konuştu
13 Mayıs 2014 - 07:56 www.borsagundem.com

“SAYENİZDE HABER OLDUM”

-Belgin Maviş’e kabak tatlısı ikram ettiniz mi?

Aslı Şafak: Ya teşekkür ederim, sayenizde haber oldum. Aslında bu olaydan iki gün evvel, Sarıyer’de bir işletmesi olan seyircimiz kabak tatlısının çok güzel olduğunu ve gelip tatmamızı istemişti. Bize nasıl gidelim Sarıyer’e ve "Canımızı çektiriyorsunuz insan bir yollar" dedim. Bunun üzerine, "Yarın 17.00’de kabak tatlılarınız geliyor" diye yazdı. Gerçekten de o gün saat 17.00’de bir beyefendi bütün şıklığıyla elinde kabak tatlılarıyla geldi. Ben yayına girdim ve reklama gitmeden, "Dün istediğim kabak tatlıları geldi" diye yayında söyledim. Sonra reklam arasında herkese paylaştırdım. En son reklama giderken Belgin Maviş’e bağlanmadan evvel dedim ki, "Şimdi ben 5 dakika reklam arası veriyorum, o arada iki lokma kabak tatlısından alıp geliyorum ve tadını size anlatacağım". Yayına döndüm ve gerçekten tatlının şerbeti üstüme döküldü. O sırada da Belgin Maviş bağlandı ve "Belginim Mavişim" dedim, "Bu kabak tatlısı lekesi nasıl çıkar". Çünkü bir hafta evvel de, "Haftaya sana mum lekesi nasıl çıkar, fasulyeyi bir gece önceden ıslatalım mı gibi sorularla geleceğim" diye kapatmıştım yayını. İşte o muhabbet böyle gelişti. Yani arkada inanın esrarengiz bir durum yok yani. Bu arada, kabak tatlısı çok güzeldi.

-Son olarak neler söylemek istersiniz. Buradan herhangi bir mesajınız var mı?

Aslı Şafak: Bloomberg HT Ailesi olarak ne kadar özverili, ne kadar çok çalışıldığını bildiğim için hakikaten bizi izlesinler. Burası pırlanta gibi insanların bir araya getirildiği ve iyi niyetle çalıştıkları bir yer. Aslında bizim seyircimiz bunu çok iyi biliyor. Bu söylediğim çok romantik kalabilir paranın konuşulduğu bir kanal için ama, galiba ben bunu talep edebilirim. Yani kalpleriyle de bizi seyretsinler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • okn15 Mayıs 2014 01:14

    aslı şafağı ekonomiden anlamayanlar bile izliyor :) özellikle formasyonları çok komik, güzel isimler takıyo, timsah sırtı formasyonu :)

  • Hakan çalkılıç15 Mayıs 2014 00:42

    Yorumlarınızı begeniyorum, hafife alınmayacak kadar çok yüksek bir tutarda baglamıs oldugum para var ve %85 zarada oldugum bir hisse senednden 2 yılı aşkın süredir zarardayım, herkes nereden bulaştıysa zarada, LATEK HİSSE SENEDİNİ ekrana taşımanızı rica ediyorum.

  • broker14 Mayıs 2014 15:07

    maviş bunlar senin eline su dökemez

  • nihat13 Mayıs 2014 11:54

    Aslı hanım gerçekten çok samimi program yapıyor tebrik ediyoruz, sanırım ailevi durumlar onu seyirciyle sıcak bağ kurmasında büyük etken...ben piyasa hakkında bilgi sahibi olmak için izliyorum, zaten yatırım yorumları anlık değişim gösterebiliyor o yüzden yatırım kararı alırken daha profesyonel çalışmak lazım. konuşulanlar YTD...

  • BelginMaviş13 Mayıs 2014 10:47

    Sevgili Serap eline kalemine sağlık çok beğendim.Aslı Şafakcım diline yüreğine sağlık.keyifli bir röportajdı ve ben zevkle gururla okudum her iki kadınıda yakından tanıdığım için ..sevgilerimle..

  • Fethi ÇAKAR13 Mayıs 2014 10:10

    Röportaj sanki eksik kalmış gibi.Ben okurken öyle hissettim.

  • izleyici13 Mayıs 2014 09:36

    Aslı hanıma başarılarının devamını dilerim. Talk show proğramına yüzü uygun değil.sürekli neşeli ve gülmüş olsada icinde hep hüzün taşıyor. ve bu hüzün yüzüne vuruyor. yüzünüz daima gülsün...