E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaS&P'den Türkiye'ye kırılganlık uyarısı---

S&P'den Türkiye'ye kırılganlık uyarısı

S&P'den Türkiye'ye kırılganlık uyarısı
19 Ekim 2018 - 08:32 borsagundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye'nin dış kredi koşullarında bozulmalara karşı kırılgan olduğunu belirtti

Türkiye aleyhine açıklamalarıyla meşhur olan kredi derecelendirme kuruluşlarından S&P yeni açıklamada bulundu. Kuruluş yayımladığı bir raporda "Türkiye dış kredi koşullarında bozulmaya karşı kırılgan" değerlendirmesi yer aldı. 

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's Ağustos ayında Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notunu BB-'den B+'ya düşürmüş, görünümünü ise "durağan" olarak teyit etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şahin kus19 Ekim 2018 16:10

    Ne zaman borsamiz yükselse,banka hisseleri prim yapsa ,hemen çıkıp değerlendirme yapıyorlar bu spekülasyon dan başka bir şey değil ,herhalde bunlar büyük yatırımcılarla çalışıyorlar

  • selim19 Ekim 2018 12:24

    Adamlar sistemi kurmuş.Not şirketleriyle istedikleri ülkenin ekonomisine yön veriyorlar.Bu şirketlerin arkasındaki güçlere bakın sistemi çözersiniz.

  • fafa19 Ekim 2018 11:40

    Standart denilen Eşkiya ,Türkiye'nin soyulması için sürekli olumsuz rapor veriyor.Başarılı oluyorlar da en güçlü bankalarımız bile yüksek faizle para buluyorlar.Hep onlar mı suçlu ,aldığımız borçları düşüncesizce harcadık,düşman şimdi karşımız geçti.Hala da uslanmadık,israfa devam ediyoruz.

  • ALAATTİN CAMGÖZ19 Ekim 2018 11:17

    sanki diğer ülkeler süt liman .diğer ülkelerde batmak üzere git onlara aynı şeyleri yapsana.amaç Türkiye yi köşeye sıkırtırmak.

  • KILIÇ19 Ekim 2018 08:46

    takmışlar türkiyesiz duramıyorlar adamlar isterik olmuş.

  • Eer19 Ekim 2018 08:41

    Aha, bankalar, neden kapanisa dogru satis yedi, sebebi bjnlarmis😂🤣