E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaHisse senedi satma zamanı değil---

Hisse senedi satma zamanı değil

Hisse senedi satma zamanı değil
11 Ocak 2018 - 09:04 borsagundem.com

JP Morgan analistleri hisse senedi piyasasında yukarı yönlü hareketin devam edebileceğini belirtti

Yatırım bankası JP Morgan'a göre ABD istihdam piyasasının daha sağlıklı olması, Avrupa'daki gevşek kredi koşulları ve 2018'de hisse senedi fiyat artışlarını gösteren veriler, borsada yukarı yönlü daha fazla alan bulunduğu tezini destekliyor. JP Morgan'a göre şu anda hisse senedi satma zamanı değil.

Görüşler, JP Morgan'ın küresel piyasalar stratejisti Mike Bell imzalı. Stratejist, mevcut değerlemelerin yatırımcıları hisse senedi piyasasından soğutmaması gerektiğini savundu ve portföylerde risk azaltma zamanı olmadığını ifade etti.

Bell, "Güçlü piyasa rallisine rağmen, Avrupa, Birleşik Krallık ve Japonya'da 2017'nin başlangıcından bu yana kazançlar çok değişmedi. Sadece gelişmekte olan piyasalar ve ABD hisse senedi fiyatlarının kazanç beklentilerinin üzerinde yükselmesiyle birlikte değerlemeler daha da arttı. Düşük piyasa değerlemeleri düşük bazdan başlamakla birlikte, yalnızca ABD değerlemesi, uzun vadeli ortalamalarına kıyasla biraz pahalı görünüyor " açıklamasında bulundu.

ABD başta olmak üzere hisse senedi piyasalarında yükselen değerlemeler eleştirilere neden oluyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • POLAT ALEMDAR11 Ocak 2018 23:09

    daha önceki krizlerde böyle doğmuş idi.böyle demeç verdiler kendileri satıp kurtuldular hisse senetlerinden küçük yatırımcının elinde patlamıştı.demek ki kriz yarın birgüne kopacak.

  • Okie Dokie11 Ocak 2018 09:31

    Aman satmayın sizden önce biz satacağız diyorlar :)