E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsazede nasıl olunur---

Borsazede nasıl olunur

Borsazede nasıl olunur
23 Ağustos 2015 - 12:06 borsagundem.com

Levent Kırca 90'lı yıllarda borsada kaybeden bir borsazedeyi canlandırdı. İşte usta tiyatrocunun o canlandırdığı komik olduğu kadar düşündürücü video.

Borsa birçok kişiye kazandırdığı gibi, birçok kişiye de kaybettirebiliyor. Piyasaları yakından takip eden ve yatırım yapacağı şirketi özenle seçen yatırımcılar, borsada hedefledikleri kazanca ulaşabiliyor. Ancak borsanın 'b'sinden bile anlamayan ve eş, dost tavsiyesi ile yatırım yapanların sonu hüsran olabiliyor.
Ünlü tiyatrocu Levent Kırca'nın hazırladığı, 22 yıldır çeşitli Türk televizyon kanallarında yayınlanan, halkın sorunlarını anlatan efsane güldürü programı Olacak O Kadar'da ilginç bir borsa yatırımcısı konu edildi. Usta tiyatrocu, 90'lı yıllarda borsada kaybeden bir borsazedeyi canlandırdı. İşte Levent Kırca'nın canlandırdığı ve belki de hepimizin yakından şahit olduğu borsazedenin hikayesi...

video##1965##player

Sizde buna benzer şahit olduğunuz hikayeleri bu yazının altında paylaşabilirsiniz. Belki yeni borsaze hikayelerinin yaşanmasına engel olabilirsiniz. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tekfenci23 Ağustos 2015 23:55

    Tekfen

  • Emekli23 Ağustos 2015 19:19

    Bir arkadaşla karşılaştık hoş sohbetlerin arkasından evimi sattım borsaya gireceğim bir sene içinde parayı katlamam lazım diyordu.Senetleri nasıl seçiyordun dediğmde parmağımı koyuyoeum hangisi gelirse alıyorum.dedi.biraz kazanınca bu işi biliyorum sandı.o tarihihden sonra söylediği kağıdı takip etti 1,75 den 1.02 ye indi gitti evin yarısı

  • Çarkçıbaşı23 Ağustos 2015 17:52

    Borsayı soyanlar dağdaki eşkıyalar değil Devlet eliyle Şirket sahiplerine soydurulmuştur,örnek C tipi Hisse icat edilmiş Şirket Piyasa yapıcısı atamadığı için küçük yatırımcı iflas etmiştir.

  • yatırımcı23 Ağustos 2015 15:47

    borsa demek teker ve onun gibi borsa gündemde isimleri geçen grub ve kişilerin ailesi ve yancıları ile milleti çarpıp lüks içinde yaşaması demektir.

  • MEMSA23 Ağustos 2015 15:06

    MENSA nın yöneticileri Kayserili Mehmet ULUTAŞ MEMSA hissesinden olduğu gibi olunur MEMSA 0.14 TL.

  • Mehmet23 Ağustos 2015 13:38

    Borsa medeniyettir. Borsa ilaçtır. Borsa Cumhuriyettir. Borsa'nın olmadığı yerde Cumhiyette olmaz.

  • Ercan23 Ağustos 2015 12:25

    Turk halki yabancilara peskesmi cekiliyor diye aklima bu sorular gelmiyor degil!! kimle konussak borsada herkes zararda 25 yildir ayni film..Borsa gundem durustse bunlari gundeme getirsin