E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda ralli beklentisi artıyor---

Borsalarda ralli beklentisi artıyor

Borsalarda ralli beklentisi artıyor
28 Ağustos 2015 - 12:08 borsagundem.com

Fed'in faiz artırımını ertelemesi beklentisi ile borsalar ralli yapmıştı

Wall Street, özellikle ABD Merkez Bankası Fed'den gelen faiz artırımı ertelenebilir açıklamalarının ardından, düşüş sarmalından hafif bir toparlanma ile çıktı. 

CNBC kanalına konuşan analistler, önümüzdeki dönemde Fed'den gelecek faiz artışı beklentilerinin etkisiyle borsalarda yeni bir rallinin gerçekleşmesini bekliyor.

ABD'li dev banka JPMorgan Chase'in analistleri, "Fed'den gelen yorumlar aslında bizim beklentilerimizle aynı. Ayrıca dün açıklanan büyüme verileri, ABD ekonomisindeki güçlenmenin devam ettiğini gösterdi" dedi.

DALGALANMA BEKLEYENLER DE VAR

Diğer yandan, bazı analistler gelecek haftalarda Wall Street'te dalgalanma yaşanacağına işaret etti.

LPL Financial adlı finansal danışmanlık şirketinin analistlerinden John Canally, önümüzdeki dönemde borsa yatırımlarında dikkatli hareket edilmesi gerektiğine işaret etti.

Canally, özellikle Çin'den gelecek hamlelerin yakından takip edilmesi gerektiğine işaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ralli mi28 Ağustos 2015 13:16

    Fare den biraz daha buyuk beyni olan herkes , hem tekstil hem de turizmde buyuk darbe yiyen ve hergun gayriresmi faizlerin artip 13%leri buldugu ve yeni yatirim istahinin sıfır oldugu bir ulkede , eylul sonu ekim ortasi , secim oncesi bir dalga kriz daha gelecegini dusunmek cok yanlis olmaz..sene sonu 165milyar dolar kredi geri odemesi ,ve vergi kdv gelirleri dusen ve sadece para harcayan bir hukumet ile nasil sene sonu gelir..bakalim gorecez