E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAlibaba Hong Kong borsasına geri dönebilir---

Alibaba Hong Kong borsasına geri dönebilir

Alibaba Hong Kong borsasına geri dönebilir
09 Ocak 2018 - 09:35 borsagundem.com

Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, Hong Kong Borsası'na geri dönmeyi değerlendirdiklerini bildirdi. Söz konusu açıklama Hong Kong lideri Carrie Lam'ın daveti sonrasında geldi

Alibaba'nın kurucusu Jack Ma, Hong Kong lideri Carrie Lam'ın daveti sonrasında şirketin Hong Kong Borsası'na geri dönmeyi ciddi şekilde değerlendireceğini söyledi.

Ma yaptığı açıklamada, "Carrie Lam'ın cesur açıklamaları güçlü bir taahhüde işaret ediyor, bu nedenle bizde Hong Kong piyasasını ciddi şekilde düşüneceğiz" diye konuştu.

Hong Kong Yöneticisis Carrie Lam, Alibaba'nın Hong Kong Borsası'na yeniden kote olmayı değerlendireceğini umduğunu söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie09 Ocak 2018 12:21

    Yerli mal asla almam. Yerli mal almak demek fakirliğin, alaturkalığın ve görgüsüzlüğün simgesidir. O yüzden ithal mal alırım ve mutluyum.

  • Para borsada09 Ocak 2018 13:00

    Küçük yatırımcıyı dolandırmayı, ezmeyi kendisine marifet etmiş kul hakkı yemekten zevk alan sen ve senin gibi şeref yoksunun bol olduğu borsada normaldir.