SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıMEVCUT SEVİYELERDE DESTEK OLUŞUMU-
SORU : Kütahya Şeker iki aydır düşüyor. Battık biraz hissesine sahip çıksa iyi olmaz mı? Gönderen : Erdal Yıldırım 23.11.2021, 14:34

Geçtiğimiz temmuz ayında 21 TL’den borsaya gelen Kütahya Şeker, 8 Temmuz 2021 tarihli ilk işlem gününde açılışını 19,32 TL’den gerçekleştirdi. İlk açılış fiyatı halka arz rakamının altında olsa da sonraki günlerde toparlandı ve eylül ayında en yüksek 105 TL’ye kadar çıktı. Kısa sürede gerçekleşen yüksek çıkışın ardından kâr satışları ile gerileyen hisse, şimdilerde 27,24 TL’den işlem görüyor. Son bir ayda düşüş ivmesinde durulma yaşanırken mevcut seviyelerde destek oluşumu öne çıkıyor. Alıcıların güçlenmesi halinde mevcut seviyedeki tutunma yönünü tekrar yukarı çevirmesine olanak tanıyabilecektir. Bunun için şirketin açıkladığı 2021 dokuz aylık bilançosundaki kârlılık performansını yıl sonunda da sürdürebilmesi önemli. Hissenin son kapanışına göre gerek fiyat kazanç oranı gerekse piyasa defter değeri sektör ortalaması göz önüne alındığında olukça uygun seviyede bulunuyor. Göstergelerin makul seviyesi kârdaki artışın sürmesiyle birlikte alıcıların daha aktif olmalarına olanak verebilecektir.

KUTAHYA SEKER FABRIKASI KTSKR

Alış0,00

Satış73,65

Gün İçi En Düşük73,10

Gün İçi En Yüksek74,75

PD/DD2,03

FK6,88

Fiyat73,65

Değişim0,27%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI