SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıGERİ ALIMLAR FİYATI YUKARI TAŞIDI-
SORU : Logo hisseni bir yıldır tutuyorum. Bu yıl sonuna kadar da tutmak istiyorum. Sizden bir değerlendirme istiyorum. Gönderen : Seyfettin Yıldırım 18.01.2022, 20:44

Özellikle bireysel yatırımcıların borsada uzun vadeli hedeflerle hareket etmesi doğru bir bakış açısıdır. Neticede kısa vadede hisselerin dalgalanmasına piyasadaki günlük gelişmeler etkili olurken uzun vadede belirleyici unsur şirketin finansal yapısıdır. Eğer şirket düzenli şekilde gelir ve kârda artış kaydediyorsa hissenin fiyatında çıkış gerçekleştirmesi için uygun şartların varlığından bahsetmek mümkün olacaktır. Logo düzenli olarak gelir ve kârını artırmayı başaran bir şirket. Son açıkladığı 2021 dokuz aylık bilançosunda da kârdaki artış sürüyor. Büyüyen ticari yapı hissenin çıkışı için gerekli motivasyonu sağlıyor. Öte yandan Temmuz 2018’de aldığı Geri Alım Programı kapsamında işlemlerin de bu güne kadar devam ettiğini not etmek gerekiyor. Şirket söz konusu karar çerçevesinde alımlar gerçekleştirdi. 31 Aralık 2021 günü de 100 milyon TL bütçeli yeni bir geri alım programını hayata geçirme kararı verdi. Karar çerçevesinde ocak ayında alımlar sürdü. Şirket gerçekleşen alımlar neticesinde 18 Ocak 2022 itibariyle sermayesinin yüzde 3,27’sine denk gelen oranındaki payını geri almış durumda.

LOGO YAZILIM LOGO

Alış0,00

Satış90,35

Gün İçi En Düşük89,15

Gün İçi En Yüksek92,45

PD/DD4,28

FK64,46

Fiyat90,35

Değişim-1,36%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI