E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZonguldak ve Şile'de okullar tatil---

Zonguldak ve Şile'de okullar tatil

Zonguldak ve Şile'de okullar tatil
19 Kasım 2023 - 17:05 borsagundem.com

Şile ve Zonguldak'ta olumsuz hava şartları sebebiyle eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Sağanak ve fırtına birçok şehirde etkisini gösterirken, hayatı da olumsuz etkiliyor. İstanbul'da da yağış ve fırtınanın etkisiyle kentin bazı noktalarında ağaçlar devrildi, inşaat alanında toprak kayması meydana geldi. Şile'de derenin taşması sonucu birçok iş yerini su bastı. Zonguldak'ta ise valilik, yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, heyelan sonucu ulaşıma kapanan yollar ya da benzeri olumsuzluklarla karşı karşıya kalan vatandaşların 112 acil çağrı merkezi ile irtibata geçmelerini istedi. Kötü hava şartları nedeniyle İstanbul Şile ve Zonguldak'ta 20 Kasım Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Şile'de okullar yarın tatil

İstanbul Valiliği: İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile'de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacaktır.

Zonguldak Valiliği: Eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi

Zonguldak Valiliğinin açıklamasına göre, ildeki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım Pazartesi günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de bir gün idari izinli sayılacak.

Ankara'ya kar süprizi

 

Meteoroloji açıkladı: Kuvvetli yağış devam edecek mi?

 

AFAD’dan 72 il için uyarı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)