E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZelenskiy'den İsrail'in saldırılarına ilişkin açıklama: Suçlanması gereken Rusya ve İran---

Zelenskiy'den İsrail'in saldırılarına ilişkin açıklama: Suçlanması gereken Rusya ve İran

Zelenskiy'den İsrail'in saldırılarına ilişkin açıklama: Suçlanması gereken Rusya ve İran
06 Kasım 2023 - 21:11 borsagundem.com

NBC News'te yayımlanan bir televizyon programına konuk olan Zelenskiy, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili, "Suçlanması gereken Rusya ve İran'dır" dedi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SALDIRILAR YENİ BİR ŞEY DEĞİL"

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına ilişkin soruya, söz konusu durumun “yeni bir şey olmadığını” ifade eden Zelenskiy, “Bu İsrail ve Filistin arasında yanan bir ateş ve bazı insanlar hala bu ateşe kibrit atmaya devam ediyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Zelenskiy, “Eminim ki Hamas’ın desteklenmesinin arkasında Rusya ve İran da var.” iddiasında bulunarak, “suçlanması gerekenlerin” Rusya ve İran olduğunu savundu.

KUZEY KORE'YE DE YÜKLENDİ

Hamas’a destek olan ülkeler arasında Kuzey Kore’nin de olduğunu öne süren Zelenskiy, “Gazze’de kaç tane Kuzey Kore mühimmatı bulunduğunu gördünüz. Bu bir gerçek, mutlak bir gerçek.” dedi.

Gazze için “kuralsız” saldırı imasında bulunan Zelenskiy, “Kanun ve kurallardan bahsedecek olursak, teröristlerin olduğu yerde kural yoktur.” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Aliyev'e teşekkür

 

Netanyahu ve Zelenskiy arasında 'hava savunma sistemi' görüşmesi

 

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ni ikiye bölerek tamamen kuşattı

 

İsrail, Lübnan'da sivil bir araca saldırdı: 3’ü çocuk 4 kişi öldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran07 Kasım 2023 11:28

    Png, senin silahın varsa onların olmasın mı?   

  • baran07 Kasım 2023 09:42

    Hadi lan oradan Yahudi  p....i   Kendi ülkeni mahvettiğin yetmedi  şimdi İsrail e köpeklik yapıyorsun.  İşte Şeytan üçgeni sonunda kendini belli etti.  Zaten belliydi ama anlamak istemeyen ahmak takımına ithaf olunur.  Bu zerzevatın kendi ğlkesinde kaybolan binlerce çocuk kadın umurunda bile değil.  Öyle olsaydı  bir şekilde Rusya ile anlaşıp en azından savaşı geciktirme yoluna giderdi. Burada maksat Amerika karşısından Rusya yı zayıflatmak etkisini azaltmaktır.  Hatırlayın daha ilk gün Amerika bizi yolda bıraktı diye ağlamaya başladı!  Fakat hala aynı kaba etmekten imtina etmiyor.