E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiYunanistan GSM şirketleri Türkiye ile iletişimi ücretsiz yaptı!---

Yunanistan GSM şirketleri Türkiye ile iletişimi ücretsiz yaptı!

Yunanistan GSM şirketleri Türkiye ile iletişimi ücretsiz yaptı!
12 Şubat 2023 - 15:39 borsagundem.com

Yunanistan'da GSM operatörleri, Türkiye'de deprem bölgesindeki yakınları ile görüşmek isteyenler için ücretsiz iletişim imkanı tanıdıklarını duyurdu.

Asrın felaketi olarak tanımlanan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından abonelerinin iletişimini bir türlü sağlıklı olarak sağlayamayan ancak faturalarında bir jesti akıllarına bile getirmeyen Türkiye'deki GSM şirketlerine Komşu'dan örnek davranış geldi. Yunan operatörler Türkiye ve Suriye ile iletişimde ücret alınmayacağını duyurdu. 

Cosmote ve Vodafone Yunanistan'dan yapılan açıklamalarda, Türkiye ve Suriye'deki yakınları ile görüşmek isteyenler için görüşme ve mesajların ücretsiz olacağı açıklandı.

Bu kapsamda, Türkiye'de bulunan Cosmote ve Vodafone Yunanistan abonelerinden de konuşma, kısa mesaj ve internet için roaming ücreti talep edilmeyecek.

Vodafone Yunanistan, ücretsiz iletişim hizmetinin 13 Şubat'a, Cosmote ise 14 Şubat'a kadar devam edeceğini bildirdi. Vodafone Yunanistan, kurum olarak depremzedelere destek verirken, çalışanlarına da depremzedeler için açılan yardım kampanyasına katılma çağrısında bulundu.

Yemek siparişlerinde de depremzedelere destek

Yunanistan'ın en sık kullanılan yemek sipariş sitesi "e-food" da siparişlerde, depremzedeler için 1 avro bağış seçeneği ekledi.

Turkcell, tepkilere neden olan o paylaşımı sildi

 

Akar'dan yüzer hastaneye ziyaret: TSK milletin hizmetinde

 

Bakan Koca'dan minik Dada'yı ziyaret

 

Okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı tarih verdi!

 

IMF: Depremin mali etkisi 1999'daki kadar olmayacak

 

Komşu böyle günde belli olur! Yunan Bakan deprem bölgesinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Duy13 Şubat 2023 13:10

    Duy duy duy turkcel vodafone telekom

  • denizzz13 Şubat 2023 00:16

    bizimkiler milleti daha çok nasıl soyup soğana çeviririz diye düşünür merak etmeyin. çünkü onlar hıristiyan biz müslümanız bilmem anlatabildimmi adamlara birde gavur deriz 

  • yumruk13 Şubat 2023 00:11

    yunancell daha kaliteli cikti, allah belasini versin turkcell'in

  • Duy12 Şubat 2023 21:42

    Turkcel duyuyormusun duyuyormusun duy duy duy .alma kimseden para alma duyuyon mu faturaları iptal et alma para mara.

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA12 Şubat 2023 21:07

    Bizim üç tane telekom şirketleri malesef sınıfta kalmıştır.o yüzden tüm kamu kurumlarının hepsi özelleştirilmemelidir.Yedek bir şirket en azında bırakılmalıdır.

  • Mucise Reis : (12 Şubat 2023 15:51

    onca uygu gitti atıldı. haberleşme sıfır kardeşim. Tam bir rezil durum. Burada Adam gibi mesela x yerli uydudan bağlantı kurum bunu şehre wifi olarak verecek teknolojımız yok mu ? ... iha, sih, drone , aksungur (orman yangında test edildi başarılıdenmişti iletişimde) yani yerdne gok yuzune havalanan bir cihaz baz istasyon görevi giröez mi?  bu alanlarda arge yapmalıyız....Deprem değil savaş dayız mesela... ABD google, windows, googl aplay, android vb bütün hizmetleri kapattığında biz hangi alt yapıyı ??? kullanıcaz? hiç bişe yokmuş bizde... Acilen Edevlet aynı anda 50 milyon insanın gireceği bir platform olmalı, güçlenmeli, çökmemeli, her TC vatandaşı ilgili platforma girecek ve iletişim kuracak kabiliyette olmalı. Burada bazı gönüllülük esası,  bölgesel iletişim, haberleşme vb alt yapı kurulmalı. 1 pc kullanılmaz, 1 telefon kullanılmaz, özel yazılım ,alternatifler lazım.Buyuk dersler çıkmalı bu işlerden.

  • Mucise Reis : (12 Şubat 2023 20:27

    bd, odaki kişilerin haklarını savunmak  Senin gibi PARTİLİLERCE itici gelebilir. Benim partim yok. Fikrin varsa yaz okuyalım, notunu verelim. Sende BİR FİKİR üret  okuyalım. Her yazıya PARTİLİ cevabı yazmakdan başka bir bilgin kültürün yok. Yazdıklarım çok basit sistemler Sen hiç ELAN MASK uydusuna bağlanan bir modemi ve ağrı dağında bile çeken interneti gördün mü ? bağlantı hızından haberin var mı ? dağ evinde güneş enerjısıne bağlanan aparatlarla internete ulaşıldığını biliyormusun ? çok itici geldim sanrım yine : ) Bilmiyorsun, okumuyorsun, sadece yapılanlara alkış alkış toplamaya çalışıyorsun. Kör cahilliklde marka olma yolundassın nick kullanmaktan korkan karaktersiz. Sana çekici gelmek gibi bir derdim yok... : ))

  • Bd12 Şubat 2023 19:55

    Ülkenin büyük bilgini dokturmus yine nasıl iticici birisin sen