E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeniden Refah Partisi adayları belli oldu---

Yeniden Refah Partisi adayları belli oldu

Yeniden Refah Partisi adayları belli oldu
10 Şubat 2024 - 16:11 borsagundem.com

Yeniden Refah Partisi'nin üç büyükşehirdeki belediye başkan adayları açıklandı. Buna göre YRP'nin Ankara adayı Suat Kılıç, İstanbul adayı Mehmet Altınöz ve İzmir adayı Cemil Arıkan oldu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan; partisinin Ankara, İzmir ve İstanbul adaylarını duyurdu. Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı Mehmet Altınöz, Ankara adayı Suat Kılıç ve İzmir adayı ise Cemal Arıkan oldu.

YRP'nin İstanbul'da Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan Altınöz'ü aday gösterebileceği gündeme gelmişti. Fatih Erbakan, kardeşi yerine onun eşini İstanbul adayı olarak açıkladı.

"Gençlerimiz için ileri sürüş pistleri açacağız"

Yerel seçimlerde AKP ile ittifak yapmayı reddeden Cumhur İttifakı ortağı YRP’nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, 2028 yılında iktidar olacaklarını öne sürdü. Seçim kampanyalarındaki en ilginç vaadi de Erbakan dile getirdi ve "Gençlerimiz için ileri sürüş pistleri açacağız. Gençlerimiz arasında her gün daha da yaygınlaşan drift atma heyecanını ileri sürüş pistlerinde gerçekleştirmelerini sağlayacağız. Bu pistlerde hız tutkularını tatmin edecekler" dedi.

Erbakan mevcut belediyelerin içkili konserler ile LGBT etkinliklerine destek verdiğini de savundu.

Enişte aday oldu

YRP, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlediği etkinlik ile belediye başkan adaylarını tanıttı. YRP'nin İzmir adayı İl Başkanı Cemal Arıkan, Ankara adayı AKP’li eski Bakan Suat Kılıç ve İstanbul adayı da Genel Başkan Fatih Erbakan’ın ablası ile evli olan eniştesi Mehmet Altınöz oldu. Etkinlikte Erbakan için yazılan "Tanıdım seni yiğit/ Sen madde değil manasın/ Her zaman ve her yerde/ Hakkı haykıran Fatih Erbakan’sın" dizelerinden oluşan şiir de okundu.

Partililer "94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz" sloganıyla bir araya geldi ve “Mücahit Erbakan” sloganları attı. Erbakan da "Bu salon İslam alemi ve Türkiye için yeni bir dönemin başladığının işaretidir" diyerek şunları söyledi:

Rant belediyeciliği, israf, iş değil laf üretmek, festival, konser ve LGBT etkinliklerine para akıtmak ve heykel demektir. İbadethanelerimizin yanındaki içkili konserlere milyonlarca lira aktarmaktır. Ahlaklı belediyecilik ise adım atarken ahiretteki karşılığını düşünmektir.

-Biz 31 Mart'ta elde edeceğimiz başarı ile 2028'de Yeniden Refah'a iktidar yolunu açıp, milletimiz ve İslam aleminin kurtuluşuna vesile olacağız. Bugün Türkiye’de anne ve babalar, ekonomik yükün altında eziliyor, çocuklarının beslenme çantasına temel gıda bile koyamıyor. Çocuklarımız da mecburen öğün atlıyor. Bizim iktidarımızda devlet okullarına ücretsiz yemek desteği vereceğiz.(Sözcü)

MHP'nin 55 belediye başkan adayı daha belli oldu

 

Erdoğan: Gabar'da günlük petrol üretimi 35 bin varil

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.