E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYargıda halen kaç FETÖ'cü hakim ve savcı var---

Yargıda halen kaç FETÖ'cü hakim ve savcı var

Yargıda halen kaç FETÖ'cü hakim ve savcı var
20 Eylül 2019 - 08:15 borsagundem.com

Yargıda halen 2 bin 221 hakim ve savcının ya FETÖ’cü ya da FETÖ destekçisi olduğu öne sürüldü

Yargıda FETÖ oluşumuyla ilgili tartışmalar son günlerde hız kazandı. Sözcü'de Aytunç Erkin'in köşesinde Yargıdaki FETÖ'cü hakim ve savcılarla ilgili rakamlarla ilgili Balyoz mağduru emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un analizi yer alıyor. 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ....20 Eylül 2019 09:59

    not. tüm mülakat, sözleşmeler, gösüşmeler vb.. kayıt altına alınmalı. hala adma kayırmalarla torpillerle devlet kurumlarına birileri giriyorsa bu işte sıkıntı büyük demektir. Fetoda girer, tariktlarda girer, vakıflarda girer. yabancı güçlerin adamalrıda girer... HAK EDEDİN HAK ETTİĞİ KİŞİLER MEMUR OLSUN, GÖREVLİ OLSUN, DEVLETE GİRSİN... Aeferdiniz ilavetv sosyal medyada var, adam güvenlik görevlisi baskı mobing, tehdit, torpilli kişilerin etkisi vb. nedenlerden video yaylaşmış..istifa ettim dedi.. yani heryer kadrolu ve karşıdakini  yok etmeye endeksli. ee nerede devletin savcısı? o iddaları araştıran 1 görevli yok ortda. demekki feto ve başka birimler devleti ele geçiriyor. Devlet devlet gibi işleyemiyor. Ben öyle düşünüyorum. en basıti bu . youtube araştırın ilavetv ve anlattıklarına bakın. Türkiye de birileri güçleniyor, denetim yok, inceleme yok, Reisden sonraki yıllar  için birileri güç topluyor. 

  • Türkoğlutürk 20 Eylül 2019 08:28

    Meclise kaçtane