E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaVTB Capital: En cazip yatırım Türk hisseleri---

VTB Capital: En cazip yatırım Türk hisseleri

VTB Capital: En cazip yatırım Türk hisseleri
05 Şubat 2020 - 10:13 borsagundem.com

VTB Capital, Türk hisse senetlerinin 2020 yılına güçlü başlangıcın ardından şu anda 'nötr' bölgede olduklarını, ancak hala gelişmekte olan piyasalara göre cazip olmaya devam ettiklerini bildirdi.

VTB Capital bugün yayınladığı raporda, "Türk hisse senetleri piyasasında Ekim'den bu yana yaşanan ralli temel endeksleri Nötr işlem bölgesine itti. Bununla birlikte temel resim 2020 için pozitif olmaya devam ediyor. Yeniden piyasaya girmek veya daha fazla pozisyon almkak için bir geri çekilmeyi beklemeyi tercih" ediyoruz değerlendirmesini yaptı. 

Raporunda TCMB'nin 19 Şubat'ta yapacağı Para Politikası Kurulu toplantısına da değinen VTB Capital, TCMB'nin gösterge faizi 50 baz puan düşürerek yüzde 10,75'e indireceğini öngördüklerini belirtti. Ancak VTB Capital, faiz indirimi sonrasında Türk Lirası'nın global negatif haber akışına daha kırılgan hale gelebileceğini de vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)