E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarVeriler, Bitcoin ve Ethereum'da yükselişe işaret ediyor---

Veriler, Bitcoin ve Ethereum'da yükselişe işaret ediyor

Veriler, Bitcoin ve Ethereum'da yükselişe işaret ediyor
31 Ağustos 2021 - 15:36 borsagundem.com

Bitcoin ve Ether, boğa piyasalarının başlangıcını andıran önemli yükseliş sinyalleri vermeye başladı.

Glassnode, son yayınladığı Zincir Üstünde Bir Hafta raporunda fiyat hareketi yatay olsa da, zincir üstü verilerin çok daha iyi bir tablo sunduğunu ve fiyat bunu yakalamada gecikmiş olabileceğini ileri sürdü.

Raporda “Bitcoin ve genel anlamda kripto para piyasası yükselirken, hem Bitcoin hem de Ethereum için olumlu zincir üstü sapmalar görülmeye devam ediyor" diye özetlendi.

Her iki zincirdeki faaliyetler de fiyat yukarı yönde ivmesini korurken ve arz dinamiklerinde yükseliş trendi sürerken görece sakin kaldı.

Ağ katılımının fırlamasından rekor işlem değerine tüm işaretler olumluyken, Bitcoin ve Ethereum fiyatı olması gerekenden daha düşük seyrediyor.

Bitcoin ağındaki aktif oluşum sayısı, kripto paranın 50 bin dolara yaklaşmasına rağmen tüm zamanların en yüksek seviyesinden üçte bir az ölçüldü.

Analistler “Her iki zincirdeki mevcut faaliyet, 2020 sonlarındaki boğa piyasası öncesi birikim dönemini andırıyor" diye ekledi.

Dikkat çeken bir nokta da işlem sayısı. İşlem sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesinden neredeyse yüzde 40 az olsa da, işlem yapılan BTC değeri geçtiğimiz hafta son iki yılın en yüksek seviyesini gördü.

Glassnode, mevcut koşulların sürmesi halinde BTC ve ETH'yi önümüzde güzel günler beklediğini düşünüyor.

Bitcoin'de yükseliş beklentisi zayıfladı

Bitcoin ve Ethereum savaşında tehlikeli rakip

Ethereum’da son bir haftanın zirvesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)