E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiTwitter’da başkasının ismini kullananların hesabı silinecek---

Twitter’da başkasının ismini kullananların hesabı silinecek

Twitter’da başkasının ismini kullananların hesabı silinecek
07 Kasım 2022 - 09:30 borsagundem.com

Twitter'ı satın almasının ardından attığı adımlarla tartışmalara yol açan Elon Musk, sosyal medya platformunda adını Elon Musk olarak değiştirenlere de savaş açtı.

Twitter’da kullanıcı adını Elon Musk olarak değiştirenlere savaş açan ünlü iş insanı, bundan böyle platformda başkalarının isimlerini kullanan kişilerin hesaplarının silineceğini açıkladı.

Musk'ın Twitter'da mavi tık uygulamasını paralı hale getireceğini açıklamasının ardından aralarında ünlülerinde yer aldığı çok sayıda kişi platformdaki adını “Elon Musk” olarak değiştirdi. Musk, adını Elon Musk olarak değiştirenlere savaş açtı.Şirketteki personelin yaklaşık yarısını işten çıkararak şimşekleri üzerine çeken Musk, Twitter'da başkalarının isimlerini kullanan kişilerin hesaplarını sileceğini belirtti.

Sözcü'de yer alan habere göre Musk, paylaştığı tweet'te, “parodi” için başkalarını taklit eden hesapların kalıcı olarak askıya alınacağını duyurdu. Hesapları kapatmadan önce artık uyarı da yapılmayacağını kaydeden Musk, onay mekanizmasındaki değişikliğin halka daha fazla söz hakkı vereceğini ifade etti.

Twitter'daki yeni düzene karşı çıkan eleştirmenler, platformun yalan bilgi ve nefret söylemini yaygınlaştırmasından endişe ediyor.

Joe Biden'dan Elon Musk'a sert tepki

 

Musk: Twitter'ın gelirinde büyük düşüş yaşandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçek07 Kasım 2022 11:30

    Türkler ve Çinliler yada garajdaki yazılımcılar benzer bir platform  oluşturabilir, Kuş logolu adı da "CİKCİK" alın kullanın  ;)  ;)  ;) 

  • mantıksız mantık07 Kasım 2022 17:03

    Şakşuka olsun.Herkes birbirini tvitlemesin.Şakşukalasın.

  • Mucise Reis ;)07 Kasım 2022 10:37

    Arkadaşlar amacı anlatayım. :D Biliyoruz bişeler işte : )) .. hedefler çok büyük. Hantal  ve düzensiz bir sistem. O bakımdan öncelikle ciddi kullanıcılar, devlet bakanları, büyükleri, bir çok kişi parayı verecek, mavi eki alacak. Bu kişiler vip müşteri gibi olacak. Gelecekte bu kişiler yorumları, yaylaşımları, videoları, vb takipçiler tarafından ödül coin alabilecek. Yotuubede bu durum bağış olarak çıktı bile. Tiktok gibi. bu alanda çöp hesaplar elenecek, yapay zekanın kontrolü ile daha hızlı şekillenebilen bir yapı oluşacak. Belki anlık canlı yayınlar, cep telefonu gibi ilgili nickler ile farklı sistemlere entegre gelecekte düşünülüyor. whatsup tarzı, instagram tarzı yapılara entegre olacaki ama bu twitter içinde orjınal sistem ile olacak. Akıllı cihazlara bağlantılar, ev, oto vb. tesla ile konuşup twit atacaksın gibi. olur mu? canlı radyo,cantı tv yayını yapacaksın para kazanacaksın. 

  • fuat07 Kasım 2022 10:17

    Twitter bir yalan merkezi oldugunu anladimi acaba birileri !!! ozellikle fikir ozgurlugu diye bagiran yalan makinalari , anlarlarmi ? zannetmiyorum (6) 

  • Mucise Reis ;)07 Kasım 2022 10:37

    tv ler ve siyasetçiler doğru makınası mı ? etrafındaki insanlar doğru ise, bilgi doğru olur :D .. insanlar yalan ise, zaten gerçek hayatta yalandır :D