E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiJoe Biden'dan Elon Musk'a sert tepki---

Joe Biden'dan Elon Musk'a sert tepki

Joe Biden'dan Elon Musk'a sert tepki
05 Kasım 2022 - 15:17 borsagundem.com

ABD Başkanı Biden, Musk'ın Twiter'ı satın almasıyla ilgili, "Gidip tüm dünyaya yalan saçan bir platformu satın aldın" ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, elektrikli otomobil devinin sahibi Elon Musk'ın Twitter'ı satın alıp başına geçmesiyle ilgili eleştiride bulundu.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Twitter'ın Elon Musk'a satışı tamamlandı

 

Elon Musk resmen Twitter'ı satın aldı!

 

Elon Musk'ın başı derde girecek mi?

 

Twitter'ın en büyük hissedarları belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAKUKUTİKUKEKTE06 Kasım 2022 23:16

    biden kim beya. covid tedavisi nerd ebaşlamış bir bakmaları lazım. bdien dediğin 3 günlük sçeilmiş yada siyasetçi. ancak twetter dünya ilmine  açık. ne siyasetçielr türedi ve iişn tuhafı bunlar aoy veren halk nasıl nalis ettid eoy v.s verbeiliyor. seçimler hikaye sistemler  uydurma işler anlaşılan.

  • Baran06 Kasım 2022 10:30

    Biden ahir ömründe ilk defa doğru bir kelam etmiş. Öyle ahmaklar var ki bunların çoğu ergen ya da ergen beyinli İnternette sosyal medya da yazılan her yalanı ya da her konuyu veyahut iftirayı sanki kanunmuşçasına doğru farz ediyor. Karşında durmayı bırak yolda gören adam yerine koymayacağın tipler oralarda kendilerine ortam bulup lağım kuyusuna çevirilmiş bir pis Dünya kuruyorlar.  

  • Mert olk05 Kasım 2022 16:41

    Haklı bence Türkiye de yalancılar Twitter da çok aktif

  • fuat05 Kasım 2022 16:16

    sosyal medya ,yalan medya heryer iki yuzlu yalan ureten insan veya robot dolu kanun gelsin dedindiginde , aa fikir ozgurlugu diye ciglik atanlar umarin haberi gorurler gordukden sonrada anlarlar  (6)