E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'nin doğal gaz depolama tesisleri kışa hazır---

Türkiye'nin doğal gaz depolama tesisleri kışa hazır

Türkiye'nin doğal gaz depolama tesisleri kışa hazır
28 Temmuz 2022 - 11:08 borsagundem.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Fatih Dönmez, yer altı doğal gaz depolama tesislerinde hazırlıkların başladığını ve mevcut depolama oranlarının kış öncesi yüzde 100'e ulaşacağını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin doğal gaz depolama tesislerine ilişkin sosyal medya hesabından bilgi verdi.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Almanya'da doğalgaz da tüketici güveni düşük

 

ABD, dünyanın en büyük doğalgaz ihracatçısı oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi28 Temmuz 2022 16:40

    Vatandaşa kaçtan satacaksınız

  • mustafa28 Temmuz 2022 12:06

    tabi paran yeterse. adamların beceri sağlayıp ülkeye yararlı bir şeyleri yok ki pahalı alıp millete daha fazla pahalıya vermek tek bildikleri ve bunun adıda hizmet oluyor.lanet olsun hepinize.

  • baran28 Temmuz 2022 14:54

    Bak haksız yere söylediğin o kelime basit bir kelam değildir.  Döner sahibini bulur tependen lanet eksik olmaz.  Öyle karaktersiz ve aşağılıksınız ki bunların en akıllısı bir Kongre toplantısında Karl Marks tan  seçme saçmalar alıp ''Din Afyondur'' derken Ramazan ayında ne hikmetse oruç tutuyor ya da tutarmış gibi yapıyor çünkü o nu da beceremiyor ezan okunmadan elini peynire uzatıyor.  İnanmadığın şeyi insanlara böyle görünmek için yaptığı belli.  Çünkü bir insan ya öyle ya da böyle olur. Hem öyle hem böyle olmak ta bunlara mahsus.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ28 Temmuz 2022 14:12

    Haydi ordan hadsiz doğalgazın 4/3 devlet karşılıyor sen hainsin bence.

  • Mucise Reis : )28 Temmuz 2022 11:19

    Arttırılabilir. kurulan depolamalar artan enerjı artışları ukrayna-rus savaşı yada gazsız kalan avrupa gibi düşünülünce oluşan enflasyonist ortamda bahane edilince stok avantaja dönebilir. hiç olmadı indirim yapılma zmaliyete vatandaşa verilebilir, zarar etmez. o bakımdan bu tarz depolama işlerinde kapasite artışı iyi oalcaktır. geçen yıl üretimi duran sanayi bölgeleri unutmamak lazım. daha büyük vergizel kayıplar oldu.  depolama alanlar arttırılmalı. her şehre ile ilçeye yaygın ağ yapılıyorsa, depolamada aynı oranda arttırılıp genişletilen ağlar ile beslenmeli.

  • baran28 Temmuz 2022 14:55

    Tabi ki sen de çok gaz çıkardığın için buraya destek verebilirsin.