E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisTurhan: İFM için çok önemli adım ---

Turhan: İFM için çok önemli adım

Turhan: İFM için çok önemli adım
02 Aralık 2014 - 17:09 borsagundem.com

Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan Borsgundem.com’a konuştu

SERAP SÜRMELİ – BORSAGUNDEM.COM

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen IIRC – Uluslararası Entegre Raporlama Konseyi Yüksek Konsey Toplantısı bugün İstanbul’da başladı. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Av. Bedii Ensari Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı iki gün sürecek. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Koç’la birlikte açılış konuşması yapan Borsa İstanbul, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan, molada Borsagundem.com’a konuştu.
 
İKB SUKUKLARI İFM İÇİN ÖNEMLİ
Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan İslam Kalkınma Bankası sukuklarının gong töreninde “2015’te iki büyük halka arz” mesajını veren İbrahim Turhan, söz konusu şirketlerin isimlerini yine açıklamadı.  Borsa İstanbul Başkanı, “İslam Kalkınma Bankası sukuklarına yatırımcı ilgisi nasıl?” sorumuza, “Bir şey söylemek için daha çok erken. Ama İstanbul’un bir finans merkezi olması açısından bu çok önemli bir adım” diye yanıt verdi.

SEANS SALONU İNŞAATI
Turhan, “Borsa İstanbul içindeki yeni proje çalışmaları nasıl gidiyor, ne zaman bitecek?” sorumuza da şu cevabı verdi: “Seans salonumuzun inşaatı 2015 Ocak ayında bitecek. Şubat ayında inşallah gong törenimizi yaparız diye ümit ediyorum. Diğer inşaatlarda projeye göre devam ediyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci05 Aralık 2014 16:45

    başkan yazık oluyor. ciddiyet uyandırmıyorsunuz beyanlarınız ısı ıdare etmeye yonelık kendı kendını tatminden oteye gıtmıyor. koc sabancı kac yıldır halka arz yapmıyor. teknolojı sırketıne yatırım yapalım ıstıyoruz hala bakkalları halka acıyorsunuz sız

  • goldsmaduru 02 Aralık 2014 20:38

    ne olacak sayın başkan teşekkürler borsa gündem

  • asil wtndş02 Aralık 2014 18:26

    Sizin borsaniz da ayni adliye sarayi gibi amacindan uzak ,,,,, adliye sarayi super , ama adalet islemiyor cunki yok,,,, borsa binasi en guzel olsa ne yazar , borsa patironlarin suoygun yeri ,,, kimin sayesinde cikardiginiz kanunlarin sayesinde, sittt,,,,,,,

  • emekci02 Aralık 2014 17:57

    bu isler bina yapmakla olmaz. kaliteli sirket yüksek getırılı fınansal araçla olur. hala anlayamadınız