E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiTüketici güven endeksi dipten döndü---

Tüketici güven endeksi dipten döndü

Tüketici güven endeksi dipten döndü
20 Temmuz 2022 - 10:02 borsagundem.com

Geçtiğimiz ay yüzde 6,2 düşüş ile tarihi düşük seviyesini gören tüketici güven endeksi temmuz ayında yüzde 7,4 arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan mevsim etkilerinden arındırılmış tüketici güven endeksi, Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 7,4 oranında arttı; Haziran ayında 63,4 olan endeks, Temmuz ayında 68,0 oldu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türk.20 Temmuz 2022 10:21

    İlk önce laikliğe aykırılık nedeniyle dava açtınız cezayı bastiniz. Sonra Cumhuriyet mitingleriyle muhtura verdiniz. Herşey sudan ucuzken gezip arkı isyanını çıkardınız herşeyi yakıp yiktiniz. Dedinizki sizden Cumhurbaşkanı olmaz eşiniz türbanlı cumhuriyet değerlerine aykırı. Uyduruk bir çoğunluk maddesi çıkardınız. Sonra dershanelerin sonu gelmiştir kapatacağız dediğinde. Chpnin birden fethullah in usakligini yaptığını gördük. Kemal in itleri asyabankin önüne yattı. Zaman gazetesi önünde intihar eylemi icra etti. Samanyolu TV bugün Tv'de Tayyip Erdoğan'a tehditler savurdu. Tayyip ve millet dimdik ayakta durdu. Kudurdular en sonunda hain askerleri sahaya sürdüler. Tayyip Erdoğan hepinizi tek tek sildi. Bu kadar hainliği hiç bir ülke kaldıramaz. Ama lider Tayyip Erdoğan sayesinde ülkemiz emin adımlarla ilerliyor. Sırada komple chpkknin yok edilmesi var. Çünkü tam bir hainler topluluğu olmuş.