E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTSK, El Bab'a girdi!---

TSK, El Bab'a girdi!

TSK, El Bab'a girdi!
08 Şubat 2017 - 08:29 borsagundem.com

Sabah saatlerinde Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında uzun süredir El Bab çevresinde bulunan bordo bereliler bu sabah saatlerinde El Bab'a girdi. Kritik tepeler de tamamen kontrol altına alındı.

Önceki gün askeri kaynaklar El Bab’a girildiğine ilişkin iddiaları doğrulamamış operasyonun planlandığı gibi devam ettiğini duyurmuştu. Sözcü'de yer alan habere göre askerimizin kente girdiği yörede bulunan kamu görevlileri tarafından açıklandı.

24 Ağustos’ta başlatılan Fırat Kalkanı Harekatında, Cerablus-Azez-Dabık hattı terör unsurlarından temizlendikten sonra Aralık ayının sonunda El Bab önlerine gelinmişti. TSK ve ÖSO, Aralık ayının son haftasında Fırat Kalkanı’nın en kritik ayağı olan El Bab’ın merkezine dönük operasyon başlatmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş08 Şubat 2017 10:52

    Afrin'den süpüre süpüre neden gidilmedi? Menbiç - Afrin arasına girmek ABD nin silah dağıttığı bir ortamda inşallah bir sıkıntı doğurmaz. Ayrıca ABD üs kurarken bir tane de bombalı araç kurdele takıp neden gönderilemedi? Bu araçlar hep mehmetçiği mi buluyor. Allah askerimizi korusun.

  • sinirli08 Şubat 2017 09:46

    girsek nolacak çıkınca kürtler yerleşecek,askerimizin canı gidiyor boşuna

  • fatih,islambul08 Şubat 2017 09:03

    ALLAHIM,ASKERİMİZİ,,GÜVENLİK,GÜÇLERİMİZİ,KORU,ONLARBU,,,MÜCADELEDE,YARDIM,EYLE,ONLARI,,MUZAFFER,EYLE,YARABBİ,,AMİN,