E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan 'Eve dönün' çağrısı---

Trump'tan 'Eve dönün' çağrısı

Trump'tan 'Eve dönün' çağrısı
07 Ocak 2021 - 00:26 borsagundem.com

Taraftarlarının Kongre'yi basmasının ardından ABD Başkanı Trump'tan açıklama geldi. Trump, "Derhal eve dönün, barışa ihtiyacımız var" diye seslendi

ABD tarihinde ilk kez Kongre binası basılırken ABD Başkanı Donald Trump, taraftarlarına geciken çağrı geldi. Trump, "Barışa ihtiyacımız var. Derhal eve dönün" dedi. 

Seçimi açık ara önde kazandıklarını herkesin bildiğini iddia eden Trump, destekçilerine şöyle seslendi:

"Şimdi eve dönmeniz gerekir. Huzuru, kanun ve düzeni sağlamamız gerekir. Kanun ve düzen ile insanlarımıza saygı göstermek zorundayız. Çok zor bir zaman diliminden geçiyoruz. Daha önce böyle bir şey olmamıştı, (seçimi) hepimizin elinden, benden, sizden ve ülkemizden aldıkları başka bir zaman olmamıştı. Hileli bir seçim oldu ancak bu insanların ekmeğine yağ süremeyiz. Huzuru sağlamamız lazım. Onun için evinize gidin. Sizi seviyoruz. Sizler bizim için özelsiniz. Neler olduğunu gördünüz. Çok daha kötü, insanlara nasıl davrandıklarını gördünüz. Nasıl hissettiğinizi biliyorum ama evinize gidin. Huzurla evinize gidin."

Dünya şokta! Açıklamalar art arda geliyor

 

NATO: ABD'deki görüntüler şoke edici, seçim sonucuna saygı gösterilmeli

 

Dışişleri'nden ABD'deki olaylara ilişkin açıklama

 

Trump'ın destekçileri Kongre binasına girdi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)