E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi---

Trump’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi

Trump’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi
14 Mart 2020 - 11:17 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'la aynı ortamda bulunan Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro hakkındaki korona virüs iddialarının ardından gözler Beyaz Saray'a çevrildi

Beyaz Saray’ın doktoru, ABD Başkanı Donald Trump’ın sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Yapılan son dakika açıklamasında, “Trump’ın korona virüsü testi yaptırmasına ya da karantina altına alınmasına ihtiyaç yok” ifadesi kullanıldı.

Beyaz Saray’ın doktoru Dr. Sean P. Conley, Trump’ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri verdi… Geçen hafta sonunda Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro ile Mar-a-Lago’da bir araya gelen Trump’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Conley, “Trump geçen hafta Brezilya’nın İletişim Bakanı Fabio Wajngarten’in de arasında bulunduğu bir grup ile birlikteydi. Wajngarten’de corona virüsü tespit edildi. Kendisi çok kısa bir süre iletişimde kaldı Başkan Trump’la” dedi.

Donald Trump açıkladı: Korona virüs testi yaptırdım!

Conley ayrıca aynı yemekteki bir diğer misafirde de Covid-19 semptomlarının tespit edildiğini söyledi. Conley, “İkisiyle de etkileşim azdı ve dolayısıyla düşük risk vardı. Dolayısıyla başkanın evde karantina altına alınması gibi bir ihtiyaç yok” dedi.

Conley, “Başkan’ın ilk hasta ile etkileşimi çok düşüktü, fotoğraf çekildiler ve el sıkıştılar ve ikincisiyle daha fazla vakit geçirse de semptomlardan önceydi” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KEMAL YILANKIRKAR14 Mart 2020 22:09

     :'(  (6) bu virüsü sitler çıkartıp dünya ya yaydınız tabiki sizlere bir şey olmaz.fakat garibanlarınıza bulaştırırsanız bunlara bir şey demem.bunun çoktan aşısı ve ilaçıda abd olduğunu düşünmekteyim.

  • JBT 14 Mart 2020 19:08

    Acı patlıcanı kırağı çalmazmış..

  • Atilla14 Mart 2020 15:30

    Yalan söylüyorlar...ABD Başkanının 200 MT çevresinde birinde virüs olsa dahi başkana tahlil yaparlar..Yani kesin Trump ta Corona virüs var ve bunu gizliyorlar ..Tahlilin sonucu sonucu olumlu olsaydı zaten tahlil yapıldı sorun yok derlerdi demek ki tahlil pozitif oldugu icin gerek yok tahlile vs diyorlar..Trum başkanlık süresini tamamlayamayacak Hastalığa yakalanıp bırakmak zorunda kalacak..Dunyayi yöneten sistem trump u devre dışı bırakacak.

  • YILMAZ14 Mart 2020 15:27

    Bir tahlil  yaptırsın  herkes durumu  bilsin..

  • Veysel 14 Mart 2020 14:54

    Önümüzdeki haftalarda Trump da koronavirüs çıktığı ve karantinaya alındığı açıklanacak. Sonra ABD aşıyı bulduğunu açıklayacak. Trump ta Zafer kazanmış komutan Eda’sıyla seçim kazanacak

  • Halil aksu14 Mart 2020 13:36

    Simpson çizgi filminde oluyordu ölmesi gerekir üst akıl bu şekilde kurguladi bir daha kimse onların sistemini değiştirme cüreti gostermez

  • ----------- ??????????-------------14 Mart 2020 12:33

    umarım ABD ve yandaşlarının kökü kurur.

  • Devrim Doğan 14 Mart 2020 20:31

    Akp yi sevmem ama senin gibi conilerin comarindan ise ülkemin her türlü çomar ı makbuldür. Adın devrim sözde solcusundur da ama solun emparyalıst ve Amerika karşıtı olduğunu bilmeyecek kadarda cahil ve satilmissindir

  • Devrim doğan14 Mart 2020 16:44

    Umarım Türkiye ve senin gibi akcomarlarin kökü kurur