E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDonald Trump açıkladı: Korona virüs testi yaptırdım! ---

Donald Trump açıkladı: Korona virüs testi yaptırdım!

Donald Trump açıkladı: Korona virüs testi yaptırdım!
14 Mart 2020 - 19:50 borsagundem.com

Trump korona virüs ile ilgili yaptığı açıklamada ABD'de 50 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Öte yandan Trump korona virüs testi yaptırdığını açıkladı.

Beyaz Saray’da Kovid-19 salgınına ilişkin üst düzey toplantıdan sonra basın toplantısı düzenleyen ABD lideri, dün gece söz konusu salgına ilişkin testi yaptırdığını ifade etti.

"Dün gece alıp laboratuvara götürdüler. Birkaç güne sonuçlanır." diyen Trump, bir soru üzerine, ateşinin normal olduğunu ve herhangi bir hastalık belirtisi göstermediğini kaydetti.

Trump’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi

Geçen günlerde görüştüğü 4 Brezilyalı yetkilinin koronavirüs testlerinin pozitif çıkması üzerine, Trump'ın koronavirüs testi yaptırıp yaptırmayacağı merak konusu olmuştu.

Ülkede eyaletler arasında da seyahat kısıtlamasına gidilebilir.

Bir ülkede daha bakanda korona çıktı!

Sarp Sınır Kapısı karşılıklı olarak kapatılıyor

Seyahatlerle ilgili uyarılarda da bulunan Trump, bir soru üzerine, İngiltere ve İrlanda’ya yönelik de seyahat kısıtlamalarını yakında duyuracağını ifade etti.

Trump, ülke içinde de bazı eyaletler arasında seyahat kısıtlamalarına gidebileceklerini açıkladı.

Borçların ertelenmesi ve yeniden yapılandırılmasının da gündemde olduğunu belirten Trump, Amerikan Merkez Bankasını (FED) eleştirerek, "Borçlarımızı tekrar yapılandıracağız ama borçlarımız çok daha uygun oranlarda tekrar yapılandırılabilirdi." diye konuştu

Dışişleri: Avrupa'daki Türkler dönebilir

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum.14 Mart 2020 20:23

    the simpsons lar dizisinde ne işlenmişse gerçekleşiyormuş. bu çizg dizi film ya derin abd nin gelecekle ilgili planlarını deşifre etmek için kullanılıyor ya da derin abd ye hizmet eden bir film . Öyle herşeyi bilmesi mümkün değil hem de özel ünlü kişileri öleceğini veya hastalığına yakalanacağını bilmesi mümkün değil. kobe brayt işte bu komplonun kurbanı olduğu belli bu derin abd gelecekte bu dünyanın başına bela olacak gibi görünüyor.